Újévi fogadalmak TeszVesz módra

Az év első hónapja mindig a megújulást, valami újnak a kezdetét jelenti számunkra. Ha esetleg szilveszterkor kimaradt, akkor ezekben a napokban biztosan teszünk néhány olyan ígéretet, amit végül vagy sikerül betartanunk vagy nem. Összeírtam néhány olyan mondatot, ami biztosan szerepel minden januári fogadalmi listán.

Mától minden reggel rendet rakok a lakásban!
Kifejezetten jó gondolat, és ha még be is tartod, az maga a tökély! Szabadulj meg a már nem használt kacatoktól és szedd rendbe a lakást! A megtisztult környezet vonzza magához a pozitív energiát, amivel a lelkedet is megújíthatod. A nem használt cuccaidból pedig tökéletes aukciókat indíthatsz, ami számodra is remek keresetkiegészítő lehet 2011-ben.

Mától egészségesebben élek!
Az új év tökéletes alkalom arra, hogy változtass az életmódodon, rossz szokásaidon. A fogadalom betartásához szükséged lehet néhány új kellékre a konyhában (pl. gyümölcscentrifuga vagy párolóedény) és beszerezhetsz egy fitness gépet vagy egy jó könyvet, amiből tökéletesen felkészülhetsz az egészséges életmódra. Ezeket akár a TeszVeszen is megveheted, így nem kell súlyos összegeket fizetni értük. A lényeg, hogy vágj bele mihamarabb és ne add fel az első nehezebb napon!

Mától odafigyelek a megjelenésemre!
A mondás szerint csak a belső számít, de az első benyomás mégis mindig a külső alapján dől el. Éppen ezért fontos a jó megjelenés, legyen az szülői értekezlet vagy akár egy állásinterjú. Elég beújítani néhány nőies darabot (pl. csizma és felső) a ruhatáradba, máris sokkal magabiztosabb leszel, ami jó hatással lesz Rád a mindennapokban.

Mától barátságosabb és segítőkészebb leszek!
Mindig figyelj a körülötted lévő emberekre! Hihetetlen energiákat képes adni az, ha önzetlenül segítesz másoknak. Ne gondolj nagy dolgokra, elég egy barátságos e-mail, egy segítő mozdulat vagy egy apró mosoly a másik ember felé. Sokkal jobban fogod magad érezni a szürke napokon is!

Mától nem hagyok ki semmilyen új lehetőséget sem!
Előfordul néha, hogy kényelemből vagy félelemből elutasítunk olyan lehetőségeket, amiről sejtjük, hogy jó lehet, mégis a bizonytalanság miatt nem merünk belevágni. Aki mer, az nyer! Csak úgy tudsz előre lépni az életben, ha nyitott vagy az új dolgokra. Vágj bele nyugodtan az ismeretlenbe, és biztosan nem fogod elszalasztani életed nagy lehetőségét sem!
Kívánom Neked, hogy a fenti fogadalmak közül legalább egyet sikerüljön betartanod 2011-ben!

Tavaly januárban fogadalmak helyett inkább kívánságlistát írtunk. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan teremtheted elő a megvalósításhoz szükséges pénzösszeget, akkor kattints a címre. Újévi kívánságlista

Szerző: TeszVesz Tünde

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.