VAKÁCIÓS HÓNAP ingyenes hirdetésfeladás minden új feltöltésre!

Hosszú időre szabadságra küldtük a listázási díjat, így mostantól minden újonnan listázott terméket INGYENESEN HIRDETHETSZ MEG a Vaterán és a TeszVeszen is!Az akció a PST tömeges feltöltővel, illetve a feeddel/APIval/SOAPpal feltöltött termékekre nem vonatkozik!

https://www.teszvesz.hu/ingyenes-feltoltes/

Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési) díj mentes hónap részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2021. június 14. 0:00 és 2021. július 14. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (vatera.hu), valamint a TeszVesz (teszvesz.hu/) oldalakat érinti.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera (www.vatera.hu) és a TeszVesz (www.teszvesz.hu) díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • Az akció a PST tömeges feltöltővel (PST), illetve a feed/API/SOAP segítségével belistázott-feltöltött termékekre nem vonatkozik.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz kategóriákba újonnan feltöltött termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2021. július 15. napján 00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A listázási díjmentesség (a fentebb leírtak alapján és az ott megjelölt időtartamban) a mobileszközről indított termékfelöltésre is vonatkozik.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: ÁFF.) és a TeszVesz Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: FF.) irányadóak.
  • Az Extreme Digital-eMAG Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hónap bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Akció-játék

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.