PEP sorozat: Divatkiegészítők mesterei

Kedves Blog Olvasók!
Szeretném Nektek bemutatni az októberi Profi Eladóinkat: Szilvit (oszilvi) és Editet (Rozi1979). Mindketten hosszú évek óta tagjai a TeszVesznek és több mint 1200 eladáson vannak túl. Értékeléseik is bizonyítják, hogy érdemes náluk vásárolni. Szilvi hatalmas matrica és jelvény gyűjteménnyel rendelkezik, de ha bulit rendeznél a gyerekeknek, akkor is érdemes nála körbenézni. Edit kifejezetten a nőies aukciókban gazdag, tehát ha táskára, dekorkozmetikumokra vagy kiegészítőkre vágysz, nézz be hozzá, megéri. Ha nem csak az aukcióikra, hanem a Profi Eladói Programmal kapcsolatos véleményükre is kíváncsi vagy, olvass tovább.

 

1. Mit jutott először az eszedbe, amikor megkaptad a PEP meghívót?

 

oszilvi
Nagyon megtisztelőnek találtam a meghívást. Ezév januárjában kaptam az értesítést, hogy megfeleltem a kritériumoknak de az alapos ellenőrzés után felhívták a figyelmemet azokra a hiányosságokra, melyek szükségeltetnek a Profi Eladók Programjához való csatlakozáshoz. A már Profi Eladók és a saját aukcióim átnézése után tényleg felfedeztem, hogy vannak hiányosságaim és igyekeztem ezeket javítani. Kevés várakozási idő után váltam Profi Eladóvá, ami biztosított arról, hogy jó úton járok.

Rozi1979
Először nagyon meglepődtem és nagyon örültem neki. És büszke is voltam, hogy ezt elértem. A meghívó levelet a mai napig őrzöm.

 

2. Tapasztaltál valamiféle pozitív, illetve negatív változást azóta, hogy Profi Eladó lettél?

 

oszilvi
Az eddigi visszajáró vevőim észlelték a változást, sokan gratuláltak, ami jólesett hiszen így látom azt, hogy nemcsak az új termékeket veszik észre, hanem magára az eladóra is figyelnek. Negatívan változást nem vettem észre, csak olyan megnyilvánulást amely eddig a pontszámomra vonatkozott: negatív értékelésre “egy profitól nem ezt vártam” visszajelzést kaptam. Sajnos sokan a profi szinthez olyan elvárásokat sorakoztatnak, amelynek nem lehet megfelelni. Alapjában véve felém nem változtattak a partnerek, de én igyekszem továbbra is megfelelni.

Rozi1979
Negatív dolgot nem tapasztaltam. Pozitívnak számít, amikor azt írja valaki, hogy tényleg profi módon zajlik le egy adás vétel. Azt vettem észre, hogy jobban megbíznak bennem az emberek, hogy látják a Profi ikont.

 

3. Mennyire tudtad eddig kihasználni azokat a plusz lehetőségeket (statisztika, kiemelt ügyfélszolgálat, TOP keresőszó), amiket nyújt a Profi Eladó Program?

 

oszilvi
Eddig nem használtam ki mindent, de kifejezetten örülök a fórumnak és az ügyfélszolgálatnak. Nagyon kedves csapat alakult ki és sokszor olvasgatom a hozzászólásokat. Sokan tapasztalatot osztanak meg és ezekből lehet tanulni, még a rosszakból is. Mindig akad egy jó szó, mely ha az embernek rosszul esett egy adás-vétel lebonyolítása, utána már nem gondol rá olyan keserűen.
Ha kérdés merül fel mindig van segítség és még az építő kritika is olyan hangnemben íródik, amelyért haragudni nem lehet csak örülni.

Rozi1979
A keresőszavakat sokszor használom, ez nagyon tetszik. Könnyebben indítom az aukciókat, hogy tudom a keresőszavakat. A statisztikát is mindig megnézem. Fórumot nem nagyon használtam eddig :D!

 

4. Tényleg több a vásárlód, amióta PEP-es vagy?

 

oszilvi
Nem észleltem több vásárlót. Nem mondom, hogy nem sajnálom ezt a tényt, de minden vásárlónak nagyon örülök. Sokan egyik napról a másik élnek és a mai gazdasági viszonyok között minden forintnak megvan a helye. Ha a vevő megtisztel azzal, hogy hozzám fordul vásárlási szándékkal, már ezt értékelem.

Rozi1979
Igen, több vásárlóm van és komolyabban is veszem a TeszVeszezést. Szeretném megtartani a Profi Eladói státuszom és megfelelni a vevőknek és eladóknak is.

 

5. Ha lenne lehetőséged rá, akkor mit írnál le mindenképpen egy rövid üzenetben a kezdő eladóknak?

 

oszilvi
Vértezzék fel magukat sok türelemmel és kitartással! Természetesen fontos a jó és eladható termék. Használt termék esetében extra figyelemmel kell eljárni a termék pontos leírásánál és a csak élethű fénykép kerüljön a termékhez.
Ne sajnálják az időt az alapos csomagolásra és vevővel való kapcsolattartásra. Visszatérő vevőknek apró ajándékkal vagy postadíj átvállalással szoktam kedveskedni, melynek nagyon örülnek.

Rozi1979
Legyenek türelmesek, hiszen ezt is meg kell tanulni, mint bármi mást. Ismerjék meg a szabályokat és fogadják meg a többiek tanácsát. És ha valami nem megy, kérdezzenek!!

 

 

Ha szeretnétek kérdezni az illetékesektől vagy csak leírnátok a véleményetek, nyugodtan tegyétek meg. Korábbi interjúk:

PEP pro és kontra (szunda és kriszko-78)
PEP sorozat: A nagyágyúk (mucli és neszta)
PEP sorozat: A fórumozók (leposacsilla és zsani7702)
PEP sorozat: Profizmus a kezdetektől (domper27 és krisztina1971)
PEP sorozat: Minden ami gyerek (Babavar_hu és sutipok)
PEP sorozat: A vállalkozók (MiskeyS és olcsonmindent)
PEP sorozat: Fórum angyalai (hupisz és Barack36)
PEP sorozat: Gensz és 1-Ramszesz

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: PEP

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.