FREEbruár – listázási díjmentes hónap

Egy csomó felesleges cuccod van, de fogalmad sincs, hogy mihez kezdj vele? Keresnél egy kis plusz pénzt vagy kipróbálnád magad webes eladóként?

GYERE TESZVESZEZNI, MOST EGÉSZ FEBRUÁRBAN INGYEN ADHATSZ FEL HIRDETÉST A TESZVESZEN ÉS A VATERÁN IS!

Hirdetésfeladás »

Az akció a PST tömeges feltöltővel, illetve a feeddel/APIval/SOAPpal feltöltött termékekre NEM vonatkozik!

 

Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési) díj mentes hónap részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2021. február 1. 0:00 és 2021. február 28. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera, valamint a TeszVesz oldalakat érinti.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera (www.vatera.hu) és a TeszVesz (www.teszvesz.hu) díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • Az akció a PST tömeges feltöltővel (PST), illetve a feed/API/SOAP segítségével belistázott-feltöltött termékekre nem vonatkozik.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz kategóriákba újonnan feltöltött termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem
  • A fenti időszakban feltöltött termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2021. március 1. napján 00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A listázási díjmentesség (a fentebb leírtak alapján és az ott megjelölt időtartamban) a mobileszközről indított termékfelöltésre is vonatkozik.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: ÁFF.) és a TeszVesz Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: FF.) irányadóak.
  • Az Extreme Digital-eMAG Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hónap bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.