Hirdess az Otthon-kert és a Műszaki cikk-mobil kategóriákban, és nyerj!

Ha van elfekvőben medence, grillező, még használható tévé vagy szabadulnál a felesleges konyhai kisgépektől, netán bútorcserén töröd a fejed, itt a remek alkalom, hogy pénzzé tedd a feleslegessé vált darabokat! Ezen a héten egészen vasárnap éjfélig minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel az Otthon-kert és a Műszaki cikk-mobil kategóriákba!

Most is érdemes részt venni az akcióban, hiszen a feltöltők között kisorsolunk 3 db 20 ezer Ft értékű Media Markt utalványt!

Adj fel egy hirdetést most!

 

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2020 augusztus 3. 00:00:00 és 2020. augusztus 9. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.huMűszaki cikk-mobil és Otthon-kert kategóriákban. A Műszaki cikk-mobil kategóriába az alábbi főkategóriák és azok alkategóriái tartoznak: Fényképezőgép, videokamera; Háztartási gép, kisgép; Szórakoztató elektronika; Számítástechnika; Mobiltelefon, vezetékes készülék, valamint az Otthon-kert kategóriába az alábbi főkategóriák és azok alkategóriái tartoznak:Bútor, lakberendezés; Szerszám, kert; Élelmiszer, háztartási vegyiáru; Biztonságtechnika; Állateledel, állattartás.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Műszaki cikk-mobil és az Otthon-kert kategóriákba újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és ilindított) termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2020. augusztus 10. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére,leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Műszaki cikk-mobil és Otthon-kert kategóriákban újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk 3 db 20 ezer Ft értékű Media Markt utalványt. A játék részletes szabályzata itt érhető el.
Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Akció-játék

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.