Újdonság! – Mentsd el Tartós tárba hirdetéseidet!

Sziasztok!

Reméljük, mindenki legalább annyira jól érzi magát, mint most mi, mert egy olyan hiánypótló fejlesztést hoztunk nektek, amire már nagyon régóta vártatok! Az időzítés nem is lehetne jobb, mert ha nem csalnak a megérzéseink, akkor mostanában morfondíroztatok azon, mit kezdjetek az őszi-téli szezonból megmaradt hirdetéseitekkel.

Csak simán törölni vétek lenne, hiszen rengeteg munka van egy-egy hirdetésben. A saját gépre való mappázás, termékleírások, címek és képek mentése sem túl élhető opció, de itt jövünk mi, és a legújabb fejlesztésünk a képbe!

A Tartós tár segítségével ingyenesen és plusz munka nélkül menthetitek el azokat a termékeket, amiket egy ideig nem szeretnétek futtatni, de a későbbiekben még hirdetnétek a TeszVeszen.

A mentés folyamata egyszerű:

  1. Lépjetek be a Tartós tár menüpontba, ahová az összes lejárt termék automatikusan bekerül.
  2. Válasszátok ki az elmenteni kívánt termékeket, adjatok nevet az állománynak és mentsétek el!
  3. A mentés és a visszatöltés nem azonnali (akár néhány órát is igénybe vehet), de a folyamat végén mindig küldünk értesítő e-mailt a művelet sikerességéről.
  4. A visszatöltött termékek a „Tartós tárból betöltött termékek” menüpontba kerülnek.

 

Amit még tudnotok kell:

  • Egyidejűleg összesen maximum 3 Tartós tár állományt lehet használni, viszont egy állományba akár az összes termék is elmenthető.
  • Bármikor visszaállíthatjátok az állományból a hirdetéseket és újra elindíthatjátok őket a TeszVeszen.

Bízunk benne, hogy sikerült megkönnyítenünk a munkátokat! Próbáld ki a Tartós tárt, és szavazz vagy írd meg véleményedet nekünk hozzászólásban!

Sok eladást és sikeres szezonváltást kívánunk!

Üdv,
a TeszVesz csapata

Használni fogod a Tartós tár funkciót?

Igen, már nagyon vártam!
Nem, inkább elmentegetem magam.

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.