Listázási díj mentes hét a Sport kategóriában!

SORSOLTUNK!
Gratulálunk agnesschh! Kérjük, hogy mihamarabb válaszolj a nyereményértesítő e-mailre, hogy küldhessük a bringát! Jó kerekezést! ♥ 

Ha unod már a tricikli tologatást a garázsban és a szobabiciklid sem látszik ki a szennyes alól, akkor eljött az idő, hogy meghirdesd őket a TeszVeszen! Egész héten minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel a Sport és szabadidő kategóriába, ráadásként pedig a feltöltők között kisorsolunk egy MTB kerékpárt! 
https://www.teszvesz.hu/hirdess-es-nyerj/

Adj fel egy hirdetést MOST a Sport kategóriába!

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes időszak részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség 2020. május 4. 00:00:00-tól május 10 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalak Sport kategóriáját érinti. A Sport kategóriába az alábbi főkategóriák és azok alkategóriái tartoznak: Szabadidő-utazás; Sport-fitnesz; Erotika.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera (www.vatera.hu) és a TeszVesz (www.teszvesz.hu) díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Sport kategóriába újonnan feltöltött termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban az akciós kategóriákba feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2020. május 11 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes időszak bármikor történő felfüggesztésére,leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Sport és szabadidőkategóriában újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk egy mountainbike kerékpárt. A játék részletes szabályzata itt érhető el.
Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.