Küldjétek a csomagot érintésmentesen!

Kedves Vaterafutár felhasználók!

Biztosan nektek is fejtörést okoz, hogy a jelenlegi helyzetben hogyan küldjetek csomagot, mire figyeljetek, melyik szállítási módot válasszátok. A FOXPOST csapatával most összeszedtünk nektek pár tippet, ami hasznos lehet, ha minél biztonságosabban szeretnétek eljuttatni küldeményeteket.

Erre figyeljetek eladóként, ha csomagot küldtök:

  1. Az első és legfontosabb, ha magatokon vagy a környezetetekben élő hozzátartozón a betegség bármely tünetét észlelnétek, függesszétek fel az értékesítést és az átvételt minimum 14 napra.
  2. Ha tehetitek, kerüljétek a személyes átadást! Ha másképp nem megoldható, akkor is kerüljétek a közvetlen személyes érintkezést. A csomagátadás előtt és utána is fertőtlenítsétek a kezeteket!
  3. Ha futárral küldtök vagy vesztek át csomagot, lehetőség szerint ne érintkezzetek. Ha FOXPOST-tal küldtök házhoz, futárunk érintkezésmentesen fogja átadni a küldeményt a címzettnek. Erről bővebben ITT
  4. Át szeretnétek adni valamit, de nem akartok személyesen találkozni?
    Tegyétek be egy automatába és adjátok meg célnak ugyanazt a helyet! Ekkor a címzett egyből megkapja az átvevőkódot, amivel 7 napig tudja felvenni a csomagját.

 

A Foxpost így segíti a biztonságos és kényelmes csomagküldést:

  • 7 napra emeltük a tartási időt, így akkor küldhetitek vagy vehetitek át a csomagot, amikor boltba vagy gyógyszertárba kell mennetek. Külön csak a csomag miatt ne induljatok el! Ha több időre van szükségetek, ITT kérhettek hosszabbítást!
  • A FOXPOST automatákat naponta többször is fertőtlenítik, de az óvatosság mindig jól jön, ezért használat előtt töröljétek le a kezelőfelületet.
  • Használjátok az érintésmentes PayPass vagy PayWave fizetést az automatánál (április 15.-től 15 ezer Ft-ra emelkedik az érintésmentes fizetés pin-nélküli értékhatára)
  • A csomagok által történő fertőzésveszély minimális, hiszen a csomagok 1-2 napot úton vannak, illetve raktárban is töltenek időt, így a kórokozók jelentős része elpusztul – ezt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) honlapján található információ is megerősíti.

 

Ne feledkezzetek meg szeretteitekről sem!

  • Használjátok ki a csomagautomaták előnyeit! Ha tehetitek, küldjetek védőfelszerelést, fertőtlenítőszert szeretteiteknek, barátaitoknak!
  • Túlvásároltátok magatokat tartós élelmiszerből? Küldjétek el azoknak a rokonoknak, ismerősöknek, akik nehezen jutnak hozzá a boltban.

 

Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre!

A Vaterafutár és a Foxpost csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.