Listázási díj mentes hét a Gyerek és baba kategóriában!

SORSOLTUNK!

Kedves Nyertesek! Hamarosan érkezik hozzátok a nyereményértesítő e-mail. Kérjük, hogy minél előbb válaszoljatok! Gratulálunk! 🙂

trendy17
laura063
agica061

 

Február 3-9. között 0 Ft a feltöltési díj minden újonnan listázott termékre a Gyerek és baba kategóriában, extra nyereménnyel!

Kerítsd elő a megunt és kinőtt gyerekholmis zsákokat a garázsból, itt az idő, hogy pénzt csinálj az összes felesleges cuccból a Vaterán! Tölts fel legalább egy hirdetést a Gyerek és baba kategóriába, és nyerd meg a 3 db Tropicarium családi belépő egyikét!

Adj fel egy hirdetést most!

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.huGyerek és baba kategóriájába történő feltöltésekre vonatkozik, 2020 február 3. 00:00:00 és 2020. február 9. 23:59:59 közötti időtartamban. A Gyerek és baba kategóriába az alábbi főkategóriák és azok alkategóriái tartoznak: Baba-mama; ; Babaruházat, babaholmiGyerekruházat;Játék.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Gyerek és baba kategóriába újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2020. február 10. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére,leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Gyerek és baba kategóriában újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk 3 db Tropicarium családi belépőt (2 felnőtt + 2 gyerek). A játék részletes szabályzatát itt találod
Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.