Licitálj és segíts! – jótékonysági aukciók

Büki Péter neve ismerősen csenghet, a barcelonai Futballárium tulajdonosa nem először közreműködik egy TeszVeszen meghirdetett jótékonysági aukcióban. ♥ Ez alkalommal egy szombathelyi általános iskola kisdiákjainak szeretne segíteni, akik alig várják, hogy megépülhessen az új játszóterük.

Az étterem tulajdonos két értékes dedikált mezt ajánlott fel a Mozdulj Alapítványnak, akik nagy örömünkre a TeszVeszt választották hirdetési felületnek. Az egyik mezt Andrés Iniesta világbajnok és kétszeres Európa-bajnok spanyol válogatott, a másikat Hanga Ádám magyar válogatott kosárlabdázó írta alá, aki ötször nyerte el Magyarországon az Év Kosárlabdázója címet és napjainkban a Barcelona kosárlabdacsapatában játszik.

Licitálj az aukciókra és segíts!

FC Barcelona dedikált szurkolói mez »
Hanga Ádám – Barcelona dedikált mez »

Az aukciók célja, hogy a Szombathelyi Bercsényi Miklós Általános Iskola udvara megújulhasson, bővülhessen egy új és modern, EU konform játszótérrel az iskola Mozdulj Alapítványán keresztül.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Jótékonyság

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.