Listázási díj mentes hétvége!

Kisorsoltuk listázási díj mentes napok nyerteseit! ☺️
Ezúton is gratulálunk a családi állatkerti belépőhöz mikimanok, moncsa99_t és zsanna88888 felhasználóinknak!

Csurig van a szekrény kinőtt ruhával és a babakocsiban sem fér már el a gyerkőc? Szedd össze egy nagy kupacba az összes megunt gyerekholmit a triciklitől egészen a társasig, és hirdesd meg mind a TeszVeszen! Tölts fel legalább egy hirdetést most hétvégén a Gyerek és baba kategóriába, és nyerd meg a 3 db családi állatkerti belépő egyikét!

Adj fel egy hirdetést most! »

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2019. április 13. 00:00:00 és 2019. április 14. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) Gyerek és baba kategóriáját érinti.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Gyerek és baba kategóriába újonnan feltöltött újonnan feltöltött (és ez időszakban elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • április 15. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és a Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Gyerek és baba kategóriában újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk 3 db családi belépőjegyet a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. A játék részletes szabályzata itt érhető el.
Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.