Nyerő Páros nyertesei

Megvannak a Nyerő Páros nyereményjáték szerencsései! Köszönjük szépen az összes eladónak és vásárlónak az aktív részvételt! Alaposan kihasználtátok a játékidőt, az első perctől kezdve, egészen az utolsó másodpercig pörögtek az adásvételek a Vaterán és a TeszVeszen. Lássuk akkor a több ezer adásvétel közül kik lettek azok a szerencsés eladó-vevő párok, akik megnyerték a páros nyereményeket!

jorsika – női hajformázó
valtomi – borotva

gsanyi17 – könyvutalvány 10000 Ft
pengelady976 – könyvutalvány 10000 Ft

oliver202 – Gant női óra
Gomba810 – Gant férfi óra

Szepszonyegek101 – kávéfőző
Client:35284331 – turmixgép

bountyhunter985 – Hugo Boss férfi parfüm
majababika – Hugo Boss női parfüm

Szívből gratulálunk páros nyerteseinknek! Minden szerencsést e-mailben értesítünk a nyeremény átvételének részleteiről, tehát legyetek résen, ellenőrizzétek a levelező fiókotokat, és ha kaptatok értesítőt, jelentkezzetek minél hamarabb!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Akció-játék

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.