Gyűjtsd a hópelyheket, és nyerj! – A nyertesek

Kedves Hópehely Gyűjtők!

Vasárnap éjfélkor véget ért a többhetes karácsonyi nyereményjátékunk. Olyannyira ügyesek voltatok, hogy az utolsó órákra Holle Anyó megadta magát és végül a Vaterán kívülre is jutott egy kis hó. 😉

Ezúton is köszönjük minden résztvevőnek az összes vaterás megmozdulást, az apró licitektől kezdve egészen a nagybevásárlásig. És akkor most jöjjön, amire már mindenki vár, lássuk ki volt az a három szerencsés, aki legalább 30 hópelyhet gyűjtött össze és megnyerte a fődíjak egyikét:

Fődíjak:

Lenovo Ideapad 320 laptop
a nyertes: Adrinka78

Philips Smart LED TV
a nyertes: pelband

XBOX One fehér
a nyertes: Ga993

Első heti nyeremény

Acer Iconia One 10″ HD Tablet
a nyertes: C0lette

Második heti nyeremény

Ariete Rainbow konyhagép 
a nyertes: szandigarden

Harmadik heti nyeremény

American tourister bőrönd 55cm 
a nyertes: mmyna70

Szívből gratulálunk fődíjasainknak, valamint az összes napi és heti nyerteseinknek is! Ezen az oldalon megtaláljátok az összes nyertest, de fontos infó, hogy minden szerencsést e-mailben is kiértesítünk! Ellenőrizzétek a levelező fiókotokat, és ha kaptatok értesítőt, jelentkezzetek minél hamarabb!

Jó volt veletek játszani! 🙂

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.