Karácsonyi nyereményjáték – utolsó hét

Karácsonyi nyereményjátékunk vasárnap éjfélig tart, de még mindig nem vagy elkésve, hiszen a legértékesebb ajándékok java még hátravan! Az utolsó 5 hópelyhes napi nyereményeket is megszerezheted, de ha 30 hópelyhed van, akkor izgulhatsz igazán, hiszen december 18-án kisorsoljuk a fődíjakat: egy Lenovo laptopot, egy Xbox One konzolt és egy Philips Smart Led tévét.

Ha egyáltalán nincs még hópelyhed, akkor se ess kétségbe, némi teszveszezéssel egyszerűen és villámgyorsan összegyűjtheted a fődíjra valót!

Ne vesztegesd az időd, vásárolj értékhatár nélkül 5 hópehelyért, regisztrálj 3 hópehelyért, licitálj 1 hópehelyért vagy tölts fel egy hirdetést 2 hópehelyért. A gyűjtésen kívül semmi dolgod, automatikusan részt veszel a sorsoláson. Csekkold le, mennyi hópelyhet sikerült összegyűjtened:  https://www.teszvesz.hu/user/account/list_announced.php

Sorsolás után igyekszünk minél hamarabb kihirdetni a nyerteseket, tehát várunk vissza néhány nap múlva itt a blogon. Addig is teszveszezz és gyűjtsd a hópelyheket!

játék: https://www.teszvesz.hu/karacsony/
GYIK és szabályzat: https://www.teszvesz.hu/karacsony/gyik.php

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.