Vaterafutár MPL karácsony előtti hírek

Már javában benne járunk az ünnepi időszakban, ezért most szeretnénk megosztani veletek, mire számíthattok az elkövetkezendő napokban a vaterafutáros csomagok háza táján. A Magyar Posta közleménye szerint a tavalyi évhez képest, idén várhatóan 20 százalékkal nő az árutartalmú küldemények száma, ezért az év végi csúcsidőszakra mind a logisztikai, mind a kézbesítési területen extra kapacitással készülnek:

  • Az extra készültséghez elindították az új, háromszoros kapacitással működő csomagfeldolgozó rendszert, ami egy különleges vonalkód olvasási, valamint tömeg- és térfogatmérési képességgel is rendelkező automata rendszer.
  • A hét minden egyes munkanapján 24 órában dolgozzák fel a csomagokat.
  • A hatékonyság érdekében 60 postán kapacitásbővítést hajtottak végre. Egyes postákon nagyobb tárolókapacitást alakítottak ki, máshol új, csak csomagkiadással foglalkozó pultot építettek ki, hogy a téli szezonban a csomagok kiadása minél gyorsabb, gördülékenyebb legyen.

Plusz infók: A megnövekedett postai forgalom miatt a vaterafutar.hu oldalon november 21-től december 31-ig ideiglenesen nem elérhető a háznál történő csomagfelvétel. A karácsonyi ünnep körüli munkanap-átrendezés (ledolgozós napok) miatt az általánostól eltérő nyitva tartást a táblázat segítségével egyszerűen nyomon követhetitek.

Belföldi küldeményekkel kapcsolatos információkérés: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/webform/informacio
Panasz bejelentése: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/webform/panasz
Még több információ és futárrendelés a http://www.vaterafutar.hu/#mpl oldalon.

Köszönjük a figyelmeteket!
A TeszVesz csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: Közérdekű

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.