FoxPost időszakos áremelés L/ XL méretű csomagokra!

Kedves Vaterafutár felhasználók!

Továbbra is szeretnénk megfelelni az elvárásaitoknak és helytállni a karácsonyi hajrában, így kénytelenek voltunk egy olyan döntést meghozni, aminek ti biztosan nem örültök, de számunkra létfontosságú.

November 26. és december 31. közötti időszakra átmenetileg az L-es és az XL-es Foxpost csomagok az alábbi árakon lesznek elérhetőek a Vaterafutáron. Javasoljuk, hogy még az áremelés előtt módosítsátok termékeiteknél a szállítás díját az új árak figyelembevételével.

L / XL méret automatából – automatába automatából- házhoz
Vaterás csomagok 699 Ft 1649 Ft
NEM vaterás csomagok 1099 Ft 1899 Ft

L- es csomagméret: 38 cm x 36 cm x 62 cm max: 25 kg
XL-es csomagméret: 60 cm x 36 cm x 62 cm max: 25 kg

Fontos, hogy a többi csomagméretet, tehát az XS/S/M-es csomagokat változatlanul akciós áron rendelhetitek meg a vaterafutar.hu oldalon!  Az árváltozás az akciós (99 Ft-os csomagfeladás) csomagautomatákra nem vonatkozik! Karácsonyig hétvégén is szállítunk a megnövekedett forgalomra való tekintettel.

További jó csomagfeladást kívánunk!

A TeszVesz csapata

FOXPOST ügyfélszolgálat:
info@foxpost.hu
06-1-999-0-369
hétfőtől péntekig,
8-20 óra között

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.