Gardrób hack – A cipőrendezők

tv_hack_cipo03

Előfordult már, hogy az előszobába lépve azon tűnődtél, miként férhet el két focicsapat a nappaliban? Nálunk csak négyszemélyes a létszám, néha mégis térdig járunk a lábbelikben. Többféle lehetőség van a cipők elrendezésére, de mielőtt megmutatnám, le kell szögezzem, hogy hiába a csúcs szuper trendi cipőtároló, ha nincs kéz aki odarakja… 😛 Szóval, ha rendet akarsz vágni a cipellők között, elsődlegesen a használóját kell nyakon csípned. 😉

Ha nem rettensz meg a fűrésztől és a kalapácstól, akár néhány perc alatt összebarkácsolhatsz egy egyszerű cipőtartót maradék deszkából és fapálcából. Néhány gumipánttal is csodát művelhetsz, annyira egyszerűnek látszik, hogy muszáj lesz kipróbálni! 🙂 A kabát akasztókat fúrd lejjebb a falon, sőt a megmaradt képkereteknek vagy parketta szegőlécnek is új értelmet adhatsz.

A fali tárolókon kívül is van néhány tippünk! Szeleteltess fel egyforma hosszra egy PVC csövet, majd egyszerűen ragaszd össze a hengereket. A forgó cipőtorony már kicsit nehezebb téma, de egy barkácsolós férjjel sima ügy lehet ez is. Kifejezetten cipőszerelmeseknek ajánlom a lenti képen látható tároló dobozokat. Remek ötlet fotót készíteni az adott cipőről, majd a képet rápasszintani a doboz külsejére. Semmi bosszankodás, semmi túrás, a cipőnek is és a gazdájának is tökéletes.

tv_hack_cipo02

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: Ajánló

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.