Kincsek a gyerekszobából

blog_vat_bartoserika

Nem tudjuk mennyire vagy tisztába vele, de ha találnál a gyerekszoba könyvespolcán Anna, Peti, Gergő mesekönyveket, akkor tudnod kell, hogy igazi kincseken csücsülsz, ugyanis a sorozat már régóta nem kapható a könyvesboltokban, és az antikváriumi példányok is nehezen beszerezhetők. Hihetetlen, de egy-egy ilyen mesekönyv akár súlyos tízezrekbe is kerülhet mostanság, tehát ha van néhány elárvult példányod, akkor most éri meg feltenni a Vaterára.

Bartos Erika első meséit gyermekeiről írta, amit családi fotókkal és saját rajzaival illusztrált. Az interneten rengeteg pletyka kering arról, hogy miért tűnt el a sikeres könyvsorozat, de a legkézenfekvőbb, hogy a gyerkőcök, akik azóta már megnőttek, nem szeretnének szerepelni a könyvekben. 

A mese sikerének köszönhetően talán van rá esély, hogy új szereplőkkel feléledjen a sorozat, de mi mégis azt ajánljuk (hacsak nem szeretnéd az unokádnak megtartani a könyveket), hogy tedd fel aukcióra! Ha megnézed a mostani felhozatalt, láthatod, hogy igazi licitharc megy a könyvekért, 1 Ft-ról indított és fix áras könyvek is vannak, ötezer forinttól egészen a csillagos égig.

Száz szónak is egy a vége, mindegy, ha kicsit kopott vagy szétesett, még a picit megrágott Anna, Peti és Gergő könyvekért is bolondulnak a kicsik.

Anna, Peti és Gergő mesekönyvek »
Bartos Erika mesekönyvek »

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.