Ingyenes feltöltés egész héten a Könyv-Film-Zene kategóriákban!

blog-600x300

Kisorsoltuk a könyvutalvány nyerteseit, szívből gratulálunk nekik!

Brio666
moncsicsi83
jenokecske

Ha a könyv illatától teljesen elgyengülsz és képes vagy fél nap alatt kivégezni egy vaskos kötetet, akkor figyelj, mert NEKED SZÓL az üzenet! 🙂 Könyörülj meg szegény könyvespolcodon, adj neki pár hetet a pihegésre, utána úgyis újra csurig fogod pakolni az új kedvencekkel.

Add el a felesleget, csinálj pénzt a kiolvasott példányokból, ezen a héten minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel a Könyv-Zene-Film-Újság kategóriákba! Ráadásként az akció ideje alatt feltöltők között kisorsolunk 3 db 10 ezer forint értékű könyvutalványt!

Plusz egy tipp:
Hirdetésfeladáskor használd az ingyenes eladást segítő könyv- és filmkatalógus rendszerünket, amely segítségével egy kattintással behívhatod az eladásra szánt termék legfontosabb adatait. Tartalom, szereplők, trailer, vélemények, egyszóval mindent, ami segíthet az eladásban. Még több infó a könyvkatalógus és a filmkatalógus használatához.

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes napok részleteiről: 

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2018. július 2. 00:00:00 és 2018. július 8. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (www.vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalon a Film; Könyv; Zene; Újság, folyóirat, magazin kategóriáit érinti.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vaterára/TeszVeszre újonnan feltöltött (és ez időszakban elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2018. július 9. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
  • A termékfeltöltésre és a Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes napok bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Film; Könyv; Zene; Újság, folyóirat, magazin kategóriákban újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk 3 db 10 ezer forint értékű könyvutalványt. A játék részletes szabályzata itt érhető el.

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.