Listázási díjmentes hét a Műszaki cikk és mobil kategóriában!

blog-600x300

Ők töltötték fel a legtöbb terméket múlt héten a Műszaki cikk és mobil kategóriába:

bpeti001
DellFinancialServices
elektrojo
emachineshw
haracity
masvalaki22
mediaguru47
petcsi
syrah23
ZsoltFeher

Kedves nyertesek, ezúton is gratulálunk! 

Ez a hét nem csak attól szuper, hogy szerdán kezdődik! 😉 A Vaterán és a TeszVeszen is egészen vasárnap éjfélig eltöröltük a listázási díjat minden újonnan feltöltött termékre* a Műszaki cikk és mobil kategóriában! Ráadásként most a nyeremény garantált az első tíz legtöbb terméket feltöltőnek. Kerítsd elő az összes unatkozó turmixgépet, kenyérpirítót, megunt tabletet és zsebeld be a 10 darab kamerás okosóra egyikét!

*a tömeges feltöltő eszközökkel (PST, feed, API, SOAP) feltöltött termékek nem vesznek részt a nyereményjátékban

Kezdd el a feltöltést most »

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2018. április 30. 00:00:00 és május 6. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik a Vatera (vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalon a Műszaki cikk és mobil kategóriában.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Műszaki cikk és mobil kategóriákba újonnan feltöltött (és ez időszakban elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • május 7. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
  • A listázási díjmentesség (a fentebb leírtak alapján és az ott megjelölt időtartamban) a mobileszközről indított termékfelöltésre is vonatkozik.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt azon 10 felhasználót, akik a legtöbb újonnan listázott terméket töltik fel a Műszaki cikk és mobil kategóriába, egy-egy kamerás okosórával ajándékozzuk meg. A nyereményjátékban a tömeges feltöltővel (PST), feed-del, API-val/SOAP-pal feltöltött termékek nem vesznek részt. A játék részletes szabályzata itt érhető el.

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.