Ne vegyél nyuszit, inkább készíts!

blog_tv_husvet

Tény, hogy a teszveszesek szuper jófejek, szóval biztosak vagyunk benne, hogy nem fogjátok élő nyuszival feldobni az ünnepi hangulatot. Azért hogy mégis húsvéti legyen a kedvetek, gyűjtöttünk néhány nyuszis dekor ötletet, amit nem olyan nehéz legyártani, viszont a hatás fenomenális. 🙂

 Pom-pom nyuszika

Tényleg olyan, mint az igazi! 🙂 A leírás szerint kettő darab pom-pom gombócot kell legyártatni (itt egy kis segédlet) hozzá, majd összevarrni őket. A kisebbik gombócra jöhetnek a filc fülecskék, fekete gyöngyből kapott szemet, rózsaszínből orrocskát, majd befejezésképpen egy pici pamutgombóc kerül a nyuszi fenekére farkinca gyanánt. (forrás)

Ami kellhet hozzá: fonal, pom-pom, barkácsfilc, teklagyöngy (fekete- rózsaszín)

Nyuszi popó a cserépben

Ha elkészíted, tutira ez lesz mindenkinek a kedvence! Az egész alapja egy általunk festett virágcserép, amibe beleültetjük a színezett, körbe fonalazott (vagy nemezelt vagy szőrmézett) hungarocell tojást. Elkészítjük filcből a nyuszi tappancsokat, majd a farkincával együtt felragasztjuk a helyére. (forrás)

Hozzávalók: hungarocell tojás, barkácsfilc, virágcserép, gyapjú filc vagy műszőrme anyag vagy fonál

Nyúlcipő

Ez már tényleg a cukiság cunami teteje! Készítsd el a gyereknek, de ha elég bátor vagy, akár magadnak is. Semmi extra nem kell hozzá, egyszerűen csak végy egy tornacipőt, ragaszd fel a filcből készült füleket, majd a pom-pom farkincát is. (forrás)

Ennél már tényleg nem tudunk egyszerűbb megoldást! Vagy mégis? Irány a plüss nyuszi kategória, ahol jelenleg is több száz tapsifüles várja, hogy hazavidd!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: , ,
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.