Farsang 18+

blog_tv_farsang

Évről évre valamiért csak a gyerkőcökkel vagyunk elfoglalva farsang idején, pedig szuper bulikat lehet szervezni 18 év felett is! Ha már évek óta nem rúgtál ki a hámból, akkor itt az ideje egy igazi jelmezes házibulinak!

Kíváncsiságból rákattintottunk a felnőtt jelmezekre és döbbenet, de jelenleg is több száz termék fut a kategóriában. Hol van már a régi, már-már unalmas playboy nyuszi és vámpír jelmez… A felhúzható cirkuszi majomtól a kalóz némberig, Hófehérkétől a gésáig, lófejtől egészen a SWAT ügynökig, mindenféle furaságot megtalálsz a jelmezek között.

Itt le is csekkolhatod őket »

Ár szerint is elég nagy a szórás, vastag és karcsú pénztárcával is érdemes vadászni a TeszVeszen! Természetesen a fiúk sem maradhatnak ki a jóból: fólia parókák, bosziorr, bohócsapka, horror maszkok tömkelege, bunkósbot, világító kesztyű és farkasmancs várja, hogy végre valaki felvegye őket. Szívből ajánljuk a farsangi kategóriánkat is, ahol manófülek, álbajuszok, aranyfogak és bizarr fejpántok (pl. szög a fejbe) közül válogathatsz. Ne lepődj majd meg, ha időnként pókhálóba vagy egy levágott orrba botlanál, ennél a kategóriánál ez teljesen normális. 😛

Ne várd, hogy meghívjanak, szervezd meg te a saját farsangi bulidat!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.