Vaterafutár ünnepi hírek

New Project (17)

Már javában tombol az év végi ünnepi időszak, ember lánya legyen a talpán, aki bemeri vállalni a csomagküldést néhány nappal az ünnepek előtt. Mi mégis szívből ajánljuk Nektek a Vaterafutárt, hiszen jó néhány olyan lépést tettek, ami biztosítja, hogy időben megérkezzenek az ajándékok a fa alá.

FoxPost

  • 42 helyszínen jelentősen bővítik az automatákat, összesen több mint 1600 rekesszel.
  • 5 új automata kerül kihelyezésre (Szombathely, Dunakeszi, Budaörs, Győr, és egy meglepetés helyszín).
  • Bővített műszak számban és 30%-kal megnövelt járműparkkal dolgoznak az ünnepekig.
  • A forgalmasabb automatákat naponta 2-3 alkalommal töltik és ürítik, immáron hétvégén is.
  • Személyes helyszíni átadást szerveznek, ha esetleg feltorlódnának a csomagok.
FONTOS! Hogy biztosan odaérjen a csomag karácsonyig, az automatás feladások határideje december 19. kedd, a házhozszállítás határideje pedig december 15. péntek!

további infók és rendelés: http://www.vaterafutar.hu/#foxpost

MPL

  • A legforgalmasabb csomagautomaták rekeszeinek száma bővül: Budapest: Sugár (IKEA felől), Váci út Tesco, KÖKI, Allée Bevásárlóközpont, Csepel Pláza, Debrecen – Malompark, Székesfehérvár – Posta Feldolgozó, Pécs – MÁV állomás, Szombathely – Tesco,
  • Országszerte elérhetőek lesznek az új Ünnepi CsomagPontok, ahol egyszerűbb és könnyebb átvételi lehetőséget biztosítanak az ügyfeleknek. A CsomagPontok nagy látogatottságú hipermarketek parkolóiban lesznek elérhetőek 13 helyszínen, így akár bevásárlásaitok alkalmával is átvehetitek MPL-es csomagjaitokat, parkolási nehézségek nélkül. Az Ünnepi CsomagPontok vasárnap is nyitva tartanak, és csak csomagátvételi funkciót töltenek be!

További infók és rendelés: http://www.vaterafutar.hu/#mpl

 

További jó aukciózást kívánunk!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.