Viszlát Webox, helló Foxpost!

foxpost_webox_blog

Kedves Vaterafutár felhasználók!

Szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a Webox automatákat üzemeltető lengyel anyacég megváltozott nemzetközi stratégiájára hivatkozva nemrég bejelentette, hogy októberben kivonul az országból és elszállítja a csomagautomatáit. A lefedettséget a jövőben FOXPOST automatákkal fogják pótolni és tovább bővíteni. Az új FOXPOST automaták közül néhány már idén kihelyezésre kerül, azonban túlnyomó többségüket 2018 folyamán telepítik.

Október 13. után a csomagküldés kizárólag FOXPOST automatákból lehetséges, ahol kedvezőbb díjszabás mellett, magas minőségű szolgáltatásokkal várnak minden vaterás és nem vaterás felhasználót! Ezúton szeretnénk szólni, hogy a FOXPOST nyári akciót folytatva újra kedvezményes árakon vehetitek igénybe az automatából-automatába szolgáltatást, illetve most már az utánvétes csomagfeladás is elérhető. Az akciós árakért és a szolgáltatás megrendeléséért kattintsatok a csomagrendelés oldalra!

A Vaterás eladásokat érintő változtatások:

Új termék feltöltésekor már nem adható meg a Vatera csomagpont – Webox (előre utalás vagy utánvétes) szállítási lehetőség a Vaterán.

Azokon terméklapokon, ahol a Webox szállítási lehetőség korábban megadásra került, 2017. október október 9.-én automatikusan törlődik a Webox szállítási opció. Kérjük, hogy minél előbb ellenőrizzétek az eladó termékeiteket, és ha szükséges (pl. nincs más szállítási lehetőséged megadva), állítsatok be másik szállítási módot!

Fontos dátumok és határidők a Vaterafutár – Webox csomagfeladáshoz:

  • A Vaterafutár Webox oldalon új küldemény létrehozásának utolsó dátuma 2017. október 5.
  • Webox automatánál történő csomagfeladás utolsó napja: 2017.október 13.
  • Webox automatából történő (vevői) csomagátvétel utolsó napja: 2017. október 19. (a futár érkezéséig)
  • Utánvéttel beszedett összegek, illetve feltöltött egyenlegek október 19. után végleges elszámolásra kerülnek.

Együttműködéseteket előre is nagyon köszönjük!

További jó csomagfeladást kívánunk!

A Vatera csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.