Gyerekszoba felújítás okosan

blog_kinottemaszobat

Előbb utóbb minden család életében eljön az a pillanat, amikor a gyerek kerek perec kijelenti, hogy új szobát akar. Mert kevés a hely a sulis cuccoknak, mert lelóg a lába az ágyról, és a mikiegeres tapéta is túl ciki… Ilyenkor nincs sok választás, a családi békéhez muszáj tenni valamit! De pánikra semmi ok, mutatunk néhány ötletet a Teszveszről, amivel feldobhatod a szobát és vele együtt az utódot is.

Emeletes ágy, galériaágy

Felesleges taglalni az előnyeit, szinte nincs olyan gyerek, aki ne szeretne a toronyban aludni. Szerelj fölé baldachint és a kuckó is megvan! Nézd meg az emeletes ágyakat! »

Babzsák

Univerzális gyerekszobai darab, tökéletes mindennemű fetrengéshez. De vigyázz, ha nem vagy résen te is hamar rákapsz! 🙂 Babzsákokért katt ide »

Mindent elnyelő láda

Most komolyan, kinek van kedve állandóan rendet rakni? Szerezz be egy nagyobb méretű ládát, ami két perc alatt mindent elnyel. Néha a gyereket is… Ládák a TeszVeszről »

Shaggy szőnyeg

Vastag és pihe puha, a legjobb szőnyeg hason fekvős olvasáshoz vagy egy jó tesós birkózáshoz. Ez a típusú szőnyeg remekül tompítja a hangot, így a szomszédnak sem kell többé magyarázkodni a dübörgés miatt. Válaszd ki a szőnyegedet! »

Csak szólunk, hogy a héten (08.14-08.20)  nem számolunk feltöltési díjat az Ifjúsági bútor kategóriába feltöltött új termékekre, így ha gyorsak vagytok, akkor a „kinőtt” bútorok már jöhetnek is fel a TeszVeszre. Sőt, ha még mázlitok is van, akkor megnyerhetitek a Lenovo laptopot is! Hajrá!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.