Játékötletek hőség idejére

Ha már unalmas a pancsolás vagy csak szimplán nem szeretnéd tovább pirítani a gyerekeket a napon, akkor itt az ideje, hogy behívd őket a lakásba, bekapcsold a légkondit és játszatok egy kicsit máshogy, mint eddig. 😉

Kiskamaszra szabva

blog_jatek01

Ha sikerült elszakítanod őket az internet varázsától az már félsiker! Kapj elő egy köteg újságpapírt és gyúrjatok belőle egy óriás kupac „hógolyót”. A csatát az nyeri, akinek kevesebb papírbogyó kerül a térfelére. Vesd be a keskeny előszoba adta előnyöket, húzz ki néhány papírszalagot (persze jó sűrűn…:P ) és rendezzetek ninja versenyt. Ha kellőképpen elfáradtak, akkor jöhet a papírtányérból és dekortapaszból készült padló tic-tac-toe harc, a türelmesebbje pedig festményt alkothat egy hajszárító és némi zsírkréta maradék segítségével.

Kicsit kisebbeknek

blog_jatek02

Fújj fel néhány lufit, feszíts ki egy madzagot két szék közé és máris indulhat a röpibajnokság! Közben a biztos kezűek építsenek tornyot a papírpohárból és LEGO figurákból, de csak azért hogy 5 másodperc múlva már szét is robbanjon az egész egy szivacslövő pisztoly jóvoltából. Hogy a maradék fölös energia is elszálljon, hozzátok le a padlásról a hűtőszekrény dobozát, terítsétek rá a lépcsőre és indulhat a csúszdázás. Ha nincs ilyen nagy dobozotok vagy lépcsőtök :P, nem ér szomorkodni, szuperül fel lehet tuningolni a kisebb dobozokat és kezdődhet az autósmozi.

Babás hancúr

blog_jatek03

Készíts molyoló falat a babának, hidd el, imádni fogja! Csak mutasd meg neki, hogy működik a kapcsoló, a retesz vagy a lakat és tutira órákig el lesz vele. Gyurmakedvelő kicsiknek szuper találmány a szódabikarbónából és hajbalzsamból álló egyveleg, amit ugyanúgy lehet gyömöszölni mint a havat. Akinek kisfia van, az tudja, hogy a munkagépek soha nem állhatnak meg! J Vegyél egy nagyobb műanyag tárolódobozt, töltsd fel homokkal és kaviccsal, majd tartsd szemmel a pelenkás munkafelügyelőt. Nincs is annál jobb, mint amikor legálisan lehet disznólkodni! 😀 Irány a kád és némi ujjfesték és egy időre biztosan nyugi lesz!

További jó szórakozást a vakációra!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.