Próbáld ki magad eladóként a TeszVeszen!

blog_regbankk

Ha érdekel az aukciózás világa, de eddig túl bonyolultnak és hosszadalmasnak tartottad az eladói regisztrációt, akkor eljött a te időd! Mostantól a bankszámlaszám ellenőrzés mellett lehetőséged van bankkártyával is elvégezni az ellenőrzést, így néhány perc alatt megszerezheted az eladói jogosultságot a TeszVeszen és a Vaterán egyaránt! Sőt, most igazán érdemes kipróbálnod magad eladóként is, hiszen minden újonnan regisztrált eladónkat megajándékozzuk 3 db 660 Ft értékű kiemeléscsomaggal!

A bankkártyás ellenőrzés lépései:

  • Jelentkezz be felhasználói fiókodba, majd lépj a Fiókom > Személyes adatok oldal Biztonsági regisztráció fülre.
  • Amennyiben hiányzik valamilyen személyes adatod, akkor az oldal tetején található űrlapon rögzítsd ezeket, majd kattints a “Tovább az eladói státusz megszerzéséhez” gombra.
  • A megjelenő felületen a bal oldali hasábban találod a bankkártyás ellenőrzési részt.
  • Fogadd el az adatkezelési tájékoztatót a jelölőnégyzet bepipálásával, majd kattints az “Ellenőrzés” gombra.
  • A Simple fizetési felületén add meg a bankkártya adataidat és indítsd el a 100 Ft-os fizetést.
  • A TeszVesz oldalára visszatérve ne zárd be az ablakot, hanem várj 1-3 percet, amíg az ellenőrzés kimenetele kiderül.
  • A 100 Ft-ot az ellenőrzést követően automatikusan visszatérítjük neked. Ennek átfutási ideje saját számlavezető bankodtól függ, de jellemzően 1-3 munkanapon belül megérkezik az összeg a számládra. Bizonyos esetekben azonban ennél hosszabb időbe is telhet az összeg visszaérkezése.
  • A sikeres ellenőrzést követően lépj ki fiókodból, majd jelentkezz be ismét, hogy használatba tudd venni az eladással kapcsolatos szolgáltatásokat.

Még több segítség és tippek az eladáshoz: http://www.teszvesz.hu/help/?tutorial=selling

Sok-sok sikeres eladást kívánunk!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.