Vakációs trükkök nemcsak kicsiknek

Még csak most cseppentünk bele a szünidőbe, de a nyár bizony nem kímél minket. Ha lehet, töltsetek minél több időt a szabadban (már amennyire a hőség engedi), ehhez hoztam néhány szuper ötletet, ami akár a nagyobbacska gyerkőcöknél is beválhat.

Nyári védelem

blog_tv_nyarh01

A vízbe mártott és lehűtött szivacsdarabkákból fűzött nyaklánc nagy segítség, ha muszáj valahová elindulnotok a melegben. Sokkal szebben mutat a vizes törölközőnél, ráadásul remek móka az elkészítése. 🙂 Potyogó-csöpögő jégkrém ellen a legpraktikusabb megoldás a muffinpapír. Ugyanígy elkerülhetitek, hogy darázs vagy egyéb nemkívánatos egyedek medencének nézzék a poharatokat.

Vízparton

blog_tv_nyarh02

Hihetetlenül jó ötletek, főleg ha homokos strandon pancsoltok! Egy egyszerű gumislepedőből és a táskákból remek hencsergőt építhettek a strandon. Saját medencét barkácsolhattok a gyerkőcnek, ehhez csak egy vastagabb fólia vagy egy sima zuhanyfüggöny szükséges. Mint tudjuk a homoktól igencsak nehéz megszabadulni. Szórjátok be a piszkos lábacskákat hintőporral, és némi dörzsölés-törlés után már öltözhettek is. Sose jutott volna eszembe, de tényleg működik!

Otthon a kertben

blog_tv_nyarh03

Van, hogy otthon a legjobb! Szedjétek elő az ezeréves bébi medencét, béleljétek ki plédekkel, párnákkal és már készen is van az éjszakai csillagleső. Régi sátorból remek homokozót varázsolhattok. Ha készen van, utána már sem a kinövő fűszálakkal, sem a szomszéd macskájával nem kell bajlódni. Ha nehezen megy a délutáni alvás, próbáljátok ki a házi készítésű függőágyat. Csak egy nagy lepedő, egy asztal és egy erős férfikéz kell hozzá, aki erősen meghúzza a lepedőcsomót az asztal tetején. 🙂

Nagyon jó pihenést és még több mókát kívánok a vakációra!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.