Ingyenes feltöltés a Sport és szabadidő kategóriában!

blog_sport

Ha van gyerkőcöd, akkor már biztosan túlestetek néhány húzós pillanaton az éppen aktuális gurulós mánia miatt. A bosszantó extrém helyzetekkel ráadásként együtt nő a nem használt életveszélyes járművek száma is a lakásban. Nem tudjuk, éppen hol tartotok a gurulós csekklistán, de ha már alig lehet moccanni a gördeszkáktól és a rollerektől, akkor tenned kell valamit, hogy megszabadulj a veszedelmes járgányoktól! 🙂

Június 12-18. között minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel a Sport és szabadidő kategóriába!

Pénteken már vakáció, tehát ha diszkréten szeretnéd intézni a dolgot, akkor vágj bele már most! A duzzogó gyerkőc miatt pedig ne aggódj, majd kiengeszteled a GEpida bringával, amit a feltöltők között sorsolunk ki az akció végén!

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési/listázási díj mentesség a 2017. június 12. 00:00:00 és június 18. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, a Vatera (vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalain.
  • A változás (mentesség) csak a listázási díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera, illetve a TeszVesz Sport és szabadidő kategóriákba újonnan feltöltött (és elindított) hirdetésekre vonatkozik, vagyis az újraindított hirdetésekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött hirdetések a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • június 19. napján 00:00:00-tól a hirdetések a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
  • A hirdetés-feltöltésre és a Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díjmentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Sport és szabadidő kategóriában újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk egy Gepida Alboin 100 férfi, vagy női trekking kerékpárt. A játék részletes szabályzata itt érhető el.
Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.