Pörögj rá – Fidget Spinner az új őrület!

tumblr_onxw90QrXs1qz5q5lo1_r1_400

Itthon még csak ismerkedünk a nyugikocka stresszoldó hatásaival, de a tengerentúlról már megérkezett az új őrület, a Fidget Spinner. Első ránézésre semmi extra, műanyag cucc néhány csapággyal, de amint elindul a kezedben a kütyü, a pörgés azonnal beszippant. Eredetileg agyonhajszolt menedzsereknek szánták, de végül az ötlet a tiniknél kötött ki, a srácok pedig imádják.

A TeszVeszen és a Vaterán is jól láthatóan pezseg a pörgettyű üzlet, jelenleg is több tucat aukció fut és a választék folyamatosan bővül. A hagyományos forma mellett felbukkantak a négy-, öt- illetve hatágú változatok, kapható szivárványos, világító és denevér formájú, sőt találtunk olyan pörgettyűt is, ami mini hangszóróként üzemel.

A mánia már minket is elért, néhány nap pörgetés után nyugodtan állíthatjuk, hogy kortól és nemtől függetlenül mindenkit rabul ejt. Szóval, ha szeretsz munka vagy tanulás közben molyolni, kattogtatni és időnként agyonrágod a ceruzád végét, akkor a Fidget Spinner a Te terméked! Kattanj rá a linkre és szerezd be a sajátodat!

Fidget Spinnerek a TeszVeszen és a Vaterán »

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.