Mentsünk Földet!

blog_foldnapja

Idén 27. évfordulóját ünnepli a Föld napja világméretű kezdeményezés! Évről évre egyre többen csatlakoznak a megmozduláshoz és élnek a hétköznapokon is eszerint. Hidd el, minden apró lépés számít, felesleges a profithajhászó óriáscégekre mutogatni, kezdd el még ma a változást!

Húsmentes hétfő! Próbáld ki, hogy minden héten legalább egy nap “állatmentes” ételt készítesz. Ezzel hosszútávon nemcsak a környezetet kíméled, de az egészségednek is jót teszel.

Válts négy kerékről két kerékre, hamarosan érkezik a jó idő, bringázni pedig menő! 🙂 Csatlakozz a szombati I Bike Budapest felvonuláshoz és tekerj több száz olyan emberrel együtt, akiknek ugyanolyan fontos a környezetvédelem, mint neked!

Ha azon szerencsések közé tartozol, akik rendelkeznek némi zöldterülettel, akkor irány a kert! Ültess fát, tedd rendbe a régi növényeket, építs komposztálót vagy vess el néhány magot, néhány hét múlva már látni fogod az eredményét.

És végül, de nem utolsósorban legyetek büszkék arra, hogy TeszVeszeztek! Mindegy hogy eladsz vagy vásárolsz, csak jót tehetsz az aukciózással, hiszen nem dobod ki a szemétbe a számodra már kevésbé szeretett vagy használt tárgyakat, hanem odaadod egy másik embernek, akinek pont ezekre van szüksége. Tegyél a túlfogyasztás ellen, aukciózz bátran, ezzel csak jót teszel a Földnek!

Föld-napi programok országszerte: http://www.fna.hu/afoldnapja/rendezvenyek

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.