TOP keresések – 2017. február

blog_cipo

TeszVeszes hölgyek mi történt Veletek? A legtöbbet licitált kategóriából eltűnt a Női cipő kategória, a helyére pedig a Kert, mezőgazdaság került… Lehetséges, hogy több licit megy egy fűnyíróra, mint egy cipőre?! Lássuk, mik a legkeresettebb kulcsszavak és márkák, illetve a legkedveltebb kategóriák februárban a TeszVeszen! Márkák és keresőszavak szerint is megmutatjuk, mik voltak népszerűek az elmúlt hetekben, a kategóriákat pedig a látogatásszám és a licitek száma alapján is rangsoroltuk!

Top 10 keresés a Teszvesz oldalán – 2017. február

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
Adidas jelmez
Elsa, Jégvarázs láncfűrész
IKEA babaágy pelenkázóval
Next ketrec
Nike elsőáldozó ruha
Zara elektromos cigaretta
Bioptron lámpa rattan
Desigual franciaágy
H&M babakocsi
Tupperware fonal

 

Top 10 kategória a Teszvesz oldalán – 2017. február

TOP 10 leglátogatottabb alkategória TOP 10 legtöbbet licitált alkategória
Személygépkocsi – Alkatrész, felszerelés Női ruházat
Motor, robogó, quad – Alkatrész, felszerelés Gyerek, kamasz ruházat
Női ruházat Babaruha
Barkács, szerszám, ipari gép Bélyeg
Gyerek, kamasz ruházat Érme, pénz, papírpénz
Bútor Kert, mezőgazdaság
Lakásdekoráció Lego, Duplo
Mobiltelefon tok, tartó Férfiruházat
Kert, mezőgazdaság Szépségápolás, drogéria
Babaruha Háztartási kisgép

 

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a legnépszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban, kategóriákba töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Összes, TOP keresőszavak

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.