Jelmez ötletelés

Anyukák, apukák figyelem! Végre itt a farsangi időszak, lehet őrült dolgokat kitalálni vagy akár a tavalyi jelmezt előkapni a szekrényből és felújítani. Elő az ollóval, ragasztóval és a tűt-cérnát se felejtsétek, hiszen a hétvégén még simán elkészülhet a nagy mű. Íme, némi inspiráció az ötleteléshez.

Ötletek fiúknak

blog_farsang02

A Minecraft mánia úgy fest soha nem megy ki a divatból! Vegyél magadhoz két kartondobozt és színes papírral vagy festéssel dekoráld őket. Pepecs munka, de hihetetlenül látványos a végeredmény! A Stickman figurához sem kell sok alapanyag, öltöztesd talpig fehérbe vagy feketébe a csemetét és ragasztószalaggal „rajzoljátok” meg a figurát. Az esőfelhőhöz szükségetek lesz egy nagy adag vattára, ragasztóra és egy leselejtezett ernyőre vagy akár egy kalap-sapka is megteszi. Az elkészült a felhőről lógassatok le néhány papírból készült esőcseppet.

Ötletek lányoknak

blog_farsang01

Ehhez a hihetetlenül aranyos virágládához szükségetek lesz egy nagyobb műanyag virágcserépre vagy vödörre és néhány (inkább sok) művirágra. Igazán bátrak élő virággal is kísérletezhetnek! 🙂 Az öltöztetős baba jelmez nagy kedvenc, mert hihetetlenül mutatós, pedig elég hozzá néhány kartonlap és gumiszalag. Na persze némi rajztudás sem árt, de azért még megoldható. A harmadik kép egyszerűen zseniális és vicces is egyben. Szükség lesz hozzá egy sima hajráfra, amire rá tudod majd ragasztani a papír poharat és az üres üdítős flakont. Már csak annyi a feladat, hogy a copfot a kilyukasztott üvegen keresztül belelógassuk a pohárba.

Ha többen vagytok

blog_farsang03

Íme, néhány olyan ötlet, ahol kifejezetten előnyös, ha többen öltöztök be egyszerre. Szerintünk mindegyik csoport jelmez fantasztikus, legyen szó a „kő-papír-olló” trióról, az emoji ikonokról vagy egy egész dominó készletről. 😀

Figyelem! Ha mégsem jönne az ihlet vagy egyszerűen nincs rá időd, akkor irány a TeszVesz jelmez kategória, ahol jelenleg is több ezer maskara és kiegészítő várja új gazdáját!

Jó szórakozást!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.