TOP keresések – 2017. január

top10_jan_blog_tv

Igaz hogy a farsangi bulik még csak most kezdődnek az iskolákban, de már most ezerrel pörögnek a jelmezek a TeszVeszen! Lássuk, mik a legkeresettebb kulcsszavak és márkák, illetve a legkedveltebb kategóriák januárban a TeszVeszen! Márkák és keresőszavak szerint is megmutatjuk, mik voltak népszerűek az elmúlt hetekben, a kategóriákat pedig a látogatásszám és a licitek száma alapján is rangsoroltuk!

Top 10 keresés a Teszvesz oldalán – 2017. január

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
Elsa,Jégvarázs jelmez
IKEA ketrec
Adidas műszőrme
Next póni
H&M denevérpad
Bioptron lámpa korcsolya
Ugg csizma babaágy pelenkázóval
Tupperware franciaágy
Nike elektromos cigaretta
Mayo Chix rattan

 

Top 10 kategória a Teszvesz oldalán – 2017. január

TOP 10 leglátogatottabb alkategória TOP 10 legtöbbet licitált alkategória
Gyerek, kamasz ruházat Női ruházat
Szalvéta Gyerek, kamasz ruházat
Női ruházat Érme, pénz, papírpénz
Konyha, konyhafelszerelés Babaruha
Babaruha Bélyeg
Bútor Szépségápolás, drogéria
Gyerek, kamasz cipő Férfiruházat
Női cipő Női cipő
Társasjáték Babajáték
Babajáték Gyerek, kamasz cipő

 

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a legnépszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban, kategóriákba töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Összes, TOP keresőszavak

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.