Adj fel ingyenes hirdetést, és nyerj egy robogót!

Adj fel ingyenes hirdetést, és nyerj egy robogót!

Mindent szürkének látsz és már most eleged van az egészből? Ébresztő, van egy szuper jó ötletünk, hogy felrázd magad! Dobd fel az egyhangú hétköznapjaid és válts egy izgalmasabb világra! Cserélj lakást, keress új állást vagy add el a régi kocsit, hiszen lehet hogy februárban már robogóval járhatsz! 😉

Adj fel INGYENES APRÓHIRDETÉST január 9 és 31. között az Ingatlan, Jármű, Állás és Szolgáltatás kategóriáinkba és megnyerheted a Motowell Retrosa robogót!

http://www.vatera.hu/nyerjrobogot/

Hogyan tudsz hirdetést feladni?

  • Az TeszVesz ingyenes apróhirdetési rovataiban egyszerűen, eladói regisztráció nélkül is hirdethetsz, a hirdetés feladásakor pedig megadhatod a telefonszámodat is, hogy az érdeklődők egyszerűen fel tudják veled venni a kapcsolatot!
  • További információkat a hirdetésfeladás menetéről erre a linkre kattintva találsz!

Miért jó a TeszVeszen hirdetni?

  • ingyenes hirdetésfeladás
  • akár 12 fotót is feltölthetsz, plusz költségek nélkül
  • videót is feltölthetsz hirdetésedhez
  • az érdeklődők telefonon fel tudják venni veled a kapcsolatot
  • hirdetéseid meghosszabbításért sem kell fizetned

Hirdetésfeladás most!

Sok sikert az új é(let)vedhez! ♥

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.