Süssünk valami finomat!

blog_suti

Hiába a sok ünnep előtti vásárolnivaló, a jelenlegi időjárás arra késztet minket, hogy ki se dugjuk az orrunkat a lakásból. Ne is tegyétek, hiszen ezért vagyunk mi! Ha a TeszVeszen vásárolsz, nincs fagyoskodás, türelmetlenség csak a jó meleg lakás és a puha kanapé. A jó ajándék felkutatása fontos és időigényes feladat, készüljetek be jó sok nassolnivalóval a böngészéshez. Az ünnepekre úgyis kell valami édesség, időszerű hogy kipróbáljatok néhány új receptet.

Süssétek meg a kekszeket (receptet lásd fent), és tegyétek őket sütipecséttel még szebbé. Ha valamilyen csoda folytán maradna belőle, akkor dobozba rejtve vagy celofánba csomagolva ajándékként is tökéletesen megállja a helyét. Szerintünk csokiból sosem elég, főképpen ha házi készítésű finomságról van szó. Temérdek recept van a neten, érdemes böngészni belőlük, a kiöntő formákat (legyen táblás vagy bonbonos) pedig megtaláljátok ezen a linken. Mi még nem láttunk olyan embert, aki ne szerette volna a muffint! Legyetek kreatívak, cukormázzal, habbal vagy cukorral díszítve senki nem fog tudni ellenállni az általatok készített sütiknek. Gyakorlott cukrászoknak remek kihívás lehet egy fondanttal díszített karácsonyi torta. A videón nézve nem tűnik annyira bonyolultnak, próbáljátok meg! Az eszközöket nálunk megtaláljátok, már csak az ügyes kezetek hiányzik, hogy elkészüljön ez a gyönyörűség!

Sok sikert a sütéshez és még többet az ajándékok felkutatásához!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.