TOP keresések – 2016. szeptember

top10_09_tv

Le sem tagadhatnánk, hogy évszakváltás történt! Sokunk bánatára a gumicsizma szépen lassan felkúszott a toplista elejére, a bikinik és a szandálok pedig eltűntek a szekrények mélyén. Lássuk, mik a legkeresettebb kulcsszavak és márkák, illetve a legkedveltebb kategóriák szeptember első heteiben a TeszVeszen! Márkák és keresőszavak szerint is megmutatjuk, mik voltak népszerűek az elmúlt hetekben, a kategóriákat pedig a látogatásszám és a licitek száma alapján is rangsoroltuk!

Top 10 keresés a Teszvesz oldalán – 2016. szeptember

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
Next gumicsizma
Adidas franciaágy
Nike ketrec
H&M babakocsi
Ikea láncfűrész
Desigual rattan
Tupperware kabát
Converse emeletes ágy
Hello Kitty UV lámpa
Zara masszázságy

 

Top 10 kategória a Teszvesz oldalán – 2016. szeptember

TOP 10 leglátogatottabb alkategória TOP 10 legtöbbet licitált alkategória
Gyerek, kamasz ruházat Gyerek, kamasz ruházat
Női ruházat Női ruházat
Gyerek, kamasz cipő Babaruha
Bútor Érme, pénz, papírpénz
Babaruha Gyerek, kamasz cipő
Konyha, konyhafelszerelés Szépségápolás, drogéria
Női cipő Játékfigura, plüssjáték
Szalvéta Háztartási kisgép
Lakástextil, rövidáru, méteráru Női cipő
Babakocsi, babahordozó Férfi ruházat

 

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a legnépszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban, kategóriákba töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Összes, TOP keresőszavak

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.