Agyas társasok

agyasjatekok

Ha az első sulis hét után egy kicsit leült már a lelkesedés, akkor van néhány jó ötletünk a gyerkőcök felpörgetésére! Gondoltatok már arra, hogy mi lenne, ha úgy dolgoztatnátok meg az elméteket, hogy közben remekül szórakoztok? Az unalmas tévéműsor helyett inkább üljetek le együtt játszani, és próbáljátok ki az agyas társasokat!

Brainbox – tízperces kihívás az agynak

Kicsiktől a felnőttekig mindenkit megdolgoztatnak a Brainbox társasok. Segít rágyúrni a memóriára, az általános műveltségre, fejleszti a problémamegoldó képességet és segít a figyelem megosztásában. Ha úgy gondoljátok, hogy a matek, töri és földrajzi kérdésekben is profik vagytok, akkor teszteljétek bátran a tudásotokat! Lehet lesz meglepetés… 😛

Sztorikocka – mesemondó társas

A Sztorikocka egy nemzetközileg elismert, díjnyertes társasjáték, és mivel egészen kicsi (zsebben is elfér), így bárhova magatokkal vihetitek. A játék lényege, hogy néhány dobókocka segítségével kell történeteket mesélnünk. A kockán természetesen nem számok, hanem különféle témájú képek vannak, ezekből lehet szőni a mesét. A játék egyszerűen zseniális, remekül fejleszti a szókincset, a kommunikációt és a humort! Aki egyszer ráérez az ízére, biztosan imádni fogja.

Thinkfun – gyors, pörgős

Ha szeretnéd, hogy a gyerkőcök könnyedén, de mégis szórakozva dolgoztassák a szürkeállományt, akkor a Thinkfun játékokat válasszátok! A játékokban főként a megfigyelésre és a gyorsaságra kell koncentrálni, így szinte teljesen kikapcsol, a játék idejére megszűnik a körülöttünk lévő világ. Vigyázzatok, mert könnyen beszippanthat!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.