Gardrób hack – Ékszerek, bizsuk

Folytatom a sorozatot, ez alkalommal az ékszerek rendszerezését vesszük górcső alá. Jómagam nem tartozom az ékszermániások közé, de a gardrób regulázós ötletek kutatása közben olyan remek ékszertároló megoldásokat találtam, hogy bizony kedvet kaptam néhány új bizsu beszerzéséhez. :)Íme, néhány ötlet!

gardrob_bizsu01

Asztali rendeződés

Az ember lánya nem is gondolná, hogy mi mindent fel lehet használni a bizsuk sikkes tárolásához. Első lépésként bőven elég, ha szétnéztek a konyhában, ugyanis néhány használaton kívüli pohár, müzlis tál és tányér összeragasztásával remek ékszertartót kreálhattok. A képen látható, hogy egy egyszerű sajtreszelő, illetve hosszú nyakú váza, esetleg kólásüveg (újrahasznosításból jeles) tökéletesen megállja a helyét, ha rendszerezéstől van szó. Hihetetlen, de egy használaton kívüli (fémhálós) irodai kukából is vagány bizsutartó lámpaburát lehet varázsolni.

gardrob_bizsu02

Faliképek ékszerből

Első ránézésre egy kicsit bonyolultnak tűnik, de korántsem az. Egy szép képkeretet béleljetek ki fémhálóval, szúnyoghálóval vagy esetleg csipkével és már aggathatjátok is rá a fülbevalókat. A raklapos megoldás ékszerek esetén is működik, csak kell hozzá milliónyi szög és egy kalapács. Az ujjakra vigyázni! Ha van otthon néhány túrázásból megőrzött faág, minimális ráfordítással különleges ékszertartóra tehetünk szert.

Akadt néhány olyan ötlet is, amelyeket kategóriába nem tudnám sorolni, de egyszerűen zseniális! Mit szóltok hozzá, van olyan ötlet, amit szívesen bevetnétek otthon?

gardrob_bizsu03

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.