TOP keresések – 2016. augusztus

top_aug_tv

Vakáció ide vagy oda, a szülők már augusztus első heteiben rákészültek az iskolakezdésre. Ez a hónap másban is érdekesen alakult. Most először két tízedik helyezett lett a legtöbbet licitált alkategóriában és sok idő után a leglátogatottabb listára felkerült a Szalvéta kategória! Lássuk, mik a legkeresettebb kulcsszavak és márkák, illetve a legkedveltebb kategóriák augusztus első heteiben a TeszVeszen! Márkák és keresőszavak szerint is megmutatjuk, mik voltak népszerűek az elmúlt hetekben, a kategóriákat pedig a látogatásszám és a licitek száma alapján is rangsoroltuk!

Top 10 keresés a Teszvesz oldalán – 2016. augusztus

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
Adidas iskolatáska
Next ketrec
Nike franciaágy
Ikea rattan
H&M emeletes ágy
Converse babakocsi
Desigual trambulin
Tupperware gumicsizma
Hello Kitty tricikli
Mayo Chix galériaágy

 

Top 10 kategória a Teszvesz oldalán – 2016. augusztus

TOP 10 leglátogatottabb alkategória TOP 10 legtöbbet licitált alkategória
Gyerek, kamasz ruházat Női ruházat
Női ruházat Gyerek, kamasz ruházat
Gyerek, kamasz cipő Babaruha
Bútor Érme, pénz, papírpénz
Babaruha Gyerek, kamasz cipő
Női cipő Szépségápolás, drogéria
Szalvéta Női cipő
Kerékpározás Férfi ruházat
Babakocsi, babahordozó Konyha, konyhafelszerelés
Konyha, konyhafelszerelés Játékfigura, plüssjáték és
Kert, mezőgazdaság

 

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a legnépszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban, kategóriákba töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: TOP keresőszavak

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.