Gardrób hack – A fiók

Alakul a gardrób, lassan átláthatóvá válik a terep. Az alapos szortírozásnak és a vállfás ötleteknek hála már nem kell reggelente megküzdenem az aznapi ruhatáramért. Ezen felbuzdulva folytatom a sorozatot, ez alkalommal a fiókok kerülnek előtérbe.  Lássuk a fiók csodáit! 🙂

gardrob_fiok01

Osztódásos rendeződés

Többféle megoldás létezik a fiókok rendbetételére. A legegyszerűbb, ha konkrét fiókhoz való osztott tárolót vásárolunk a TeszVeszen. 😉 Na jó, azért ebben semmi pláne nincsen, így inkább kapjunk elő egy kartont (akár dobozt) és egy sniccerkés segítségével készítsük el a fiókrendezőnket. Egy hosszabb kartoncső esetében ugyancsak remek megoldás születhet, kendőknek, sálaknak ideális.

Origami a fiókban

Elsőre hihetetlennek tűnt a dolog, de tényleg működik. Lehet a képen látható módon, boríték méretűre hajtogatva vagy ugyanezen módszerrel, de a végén felgörgetve tárolni a pólókat, trikókat. Az eredmény egy tökéletesen átlátható fiók! Az pedig külön sikerélmény, hogy a tízéves csemetém fiók feltúrás nélkül beazonosítja a kedvenc pólóját, így marad a rend és a fegyelem az ő fiókjában is. 🙂 Próbáljátok ki ti is!

gardrob_fiok02

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.