TeszVesz tippek – Külföldi termékek szűrése

kulfoldi_termekek

Kedves Felhasználóink!

 

Újra itt a TeszVesz tippek! Mostantól folyamatosan olvashattok az oldalon történő újításokról, fejlesztésekről, illetve szeretnénk hasznos tanácsokkal segíteni a munkátokat itt a TeszVeszen. Ha bármilyen kérdés-kérés felmerülne, osszátok meg velünk bátran! Igyekszünk mindent megtenni, hogy kényelmes, de egyben hatékony is legyen számotokra a TeszVesz használata.

Ebben a bejegyzésben szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy új szűrési lehetőségre. Az utóbbi időben megszaporodott azoknak az aukcióknak a száma, amelyeket külföldről szállítanak a vásárlókhoz. Ezzel alapvetően nincs probléma, de sokan nem szeretnek, nem tudnak több hetet várni a kiszemelt termékekre. Számukra tökéletes és gyors megoldást kínál a listázó oldalon található „A termék külföldről érkezik” szűrési lehetőség. Állítsátok be a „nem” opciót és böngésszetek, vásároljatok az itthoni választékból!

Köszönjük a figyelmeteket!

További jó aukciózást kíván

a TeszVesz Csapata!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.