Szalvétagyűjtők figyelem, jó hírünk van számotokra!

szalvéta

Ezt egy profi szalvétagyűjtő mesélte az egyik fórumon, és bár először viccesnek tűnt, de miután belekezdett a felsorolásba, leesett az állam. 😀

Gondoltátok volna, hogy az aukciós oldalak milyen sokat köszönhetnek a gyűjtőknek?
Néhány évvel ezelőtt több ezer szalvéta közül válogathattak a TeszVeszen a dekupázs szerelmesei és a megszállott gyűjtők. Az ő igényük és szenvedélyük vitt minket a növekedés és a fejlődés útjára. Így utólag is szeretnénk köszönetet mondani Nektek a rengeteg munkáért és a nálunk eltöltött időért!

És akkor a beharangozott hír:

Kedves Szalvétagyűjtők! Szeretnénk hírül adni Nektek, hogy 2016. július 1-jétől a TeszVesz Szalvéta kategóriájában eltöröltük a listázási díjat!

Mostantól szeretettel várunk minden kezdő és profi gyűjtőt a TeszVesz Közösség Fórum Szalvétagyűjtők társasága topikban. Gyertek, mondjátok el a véleményeteket, és hívjátok meg szalvétagyűjtő ismerőseiteket is!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 
  • Vasné Marika szerint:

    Én személy szerint nagyon örülök ennek az oldalnak, hiszen a szalvétagyűjtés és gyönyörű hobbi, lelkileg megnyugtat, különböző örömforrásokhoz vezet.
    Mire is gondoltam? Azt hiszem, ne kell bemutatnom a kedves gyűjtőknek, hogy mint hobbi mennyire szépséges tud lenni, főleg ha dossziéba helyezed. Lapozgatva lehet benne gyönyörködni. Örömszerzés pillanatai, mikor vadászaton megtalálod a következő szépséges színt vagy mintát.
    Én is már több mint 40 éve gyűjtöm kisebb nagyobb megszakításokkal. De a gyűjteményem folyamatosan bővül és gyarapszik. Nekem mind dossziéba van és már több mint 24 ezer darabbal büszkélkedhetek. Aki egyszer is megkóstolja ennek a szép hobbinak az ízét, úgy gondolom folyamatos lesz számára a szalvéta vadászat. Én kívánok minden kedves gyűjtőnek és leendő gyűjtőnek, sok barátot és kitartást, hiszen az évek majd igazolják, hogy mennyire érdemes ezzel a gyűjtéssel foglalkozni.
    Baráti szeretettel és üdvözlettel.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.