TOP10 keresés áprilisban a TeszVeszen

top_apr_tv

Áprilisi toplistánkról látszik, hogy mindenkit magával ragadott a jó idő, és a tavaszi divattrendeket követők mellett a kertkedvelők is licitálásba kezdtek! Lássuk, mik a legkeresettebb kulcsszavak és márkák, illetve a legkedveltebb kategóriák április első heteiben a TeszVeszen! Márkák és keresőszavak szerint is megmutatjuk, mik voltak népszerűek az elmúlt hetekben, a kategóriákat pedig a látogatásszám és a licitek száma alapján is rangsoroltuk!

Top 10 keresés a Teszvesz oldalán – 2016. április

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
Adidas hintaágy
Converse rattan
Nike trambulin
Next medence
Desigual tricikli
H&M ketrec
Ikea babakocsi
My77 franciaágy
Zara futóbicikli
Mayo Chix kerti bútor

 

Top 10 kategória a Teszvesz oldalán – 2016. április

TOP 10 leglátogatottabb alkategória TOP 10 legtöbbet licitált alkategória
Gyerek, kamasz ruházat Gyerek, kamasz ruházat
Női ruházat Női ruházat
Gyerek, kamasz cipő Babaruha
Babaruha Bélyeg
Konyha, konyhafelszerelés Gyerek, kamasz cipő
Bútor Szépségápolás, drogéria
Női cipő Érme, pénz, papírpénz
Kerékpározás Játékfigura, plüssjáték
Férfi ruházat Férfi ruházat
Babacipő Női cipő

 

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a legnépszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban, kategóriákba töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TOP keresőszavak

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.