A hét kereskedője: panni-m

blog_tv_0321_panni-m

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy végtelenül melegszívű eladónk. Hűséges kereskedőnk az elmúlt 10 évét a vaterázásnak szentelte, s csatlakozása óta az egész életét a vevőihez igazította. Állhatatossága bőven meghozta a gyümölcsét: értékelése 100%-osan pozitív lett, ráadásul már 2701 felhasználó jelölte őt kedvenc eladójának. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy László Melinda kereskedői hozzáállását tanítani lehetne.

A divat szerelmese

Melinda 2006-ban lett Vatera tag, egy barátnőjének a biztatására. „Akkoriban épp az első gyermekemet, Emmát vártam, és vágytam valami izgalmas elfoglaltságra. Beregisztráltam hát panni-m néven az oldalra, ugyanis a terhességem alatt végig úgy gondoltam, hogy Panninak fogom elnevezni a kislányomat. Viszont amikor megszületett, ránéztem, és egy pillanat alatt egyértelművé vált, hogy ő nem Panni, hanem Emma. Sebaj, legalább lett egy vásárlók számára könnyen megjegyezhető felhasználónevem.” – fogott bele vidáman a történetébe Melinda. – „Mindig nagyon közel állt a szívemhez a divat világa, régebben modellkedtem is, így jött a gondolat, hogy a Vaterán belül ruhaeladással szeretnék foglalkozni. Kezdetben a saját ruháimat adtam el, ugyanis rengeteg olyan darabom volt, amit nem hordtam, és csak feleslegesen foglalta a helyet a szekrényben. Már az első hónapban nagyon jó forgalmam volt, a második hónapban pedig egy alapfizetés többszörösét is megkerestem, szóval nem is volt kérdés, hogy folytatom a dolgot.”

Minden nőnek jár a csinos ruha

„Később, amikor elfogytak az eladni való saját holmijaim, elkezdtem külföldről behozatni árut: Angliából, Spanyolországból, Németországból és Svájcból is, mivel édesanyám ott lakik.” – mesélt tovább tehetséges eladónk. –„Azt figyeltem meg, hogy itthon borzasztóan kevés az olyan molett hölgyekre tervezett ruha, ami nem úgy néz ki, mint egy zsák. Ezt már akkor is felháborítónak és igazságtalannak tartottam, hiszen minden nő szeret csinosan öltözni. Elhatároztam, hogy nagyon fogok arra figyelni, hogy sok olyan gyönyörű darabot rendeljek kintről, amelyek előnyösen emelik ki a telt idomokat, és bebizonyítom, hogy 38-as méret fölött is lehet bombázó bárkiből. Ehhez a célomhoz a mai napig tartom magam. Azóta szerencsére már itthon is találtam szuper nagykereskedéseket, ahonnan szépséges ruhákat tudok vadászni.”

Híres vásárlók

Melinda kínálatában rengeteg egyedi ruha található, és a vásárlóköre sem hétköznapi. „A méretek változatossága mellett arra is ügyelek, hogy mindig naprakész legyek a divatban, s ezt el is várják tőlem a vevőim. Leginkább különleges, elegáns ruhákat árulok, éppen ezért sokszor vásárolnak tőlem hírességek, például a Nemzeti Filharmonikus Zenekar tagjai, politikus-feleségek és színésznők. A Story-gálán is többen az én ruháimban jelentek meg, amire nagyon büszke vagyok.”

Vevőkből barátok

Melinda hisz a közvetlenség és a figyelmesség erejében. „Sokszor van személyes találkozóm a vevőimmel, az elmúlt évek alatt már kialakult egy fantasztikus társaság. Vannak, akik már 7-8 éve vásárolnak tőlem, s közben nagyon jó barátokká váltunk. Tulajdonképpen olyanok vagyunk, mint egy igazi, nagy család. A törzsvevőimnek töviről hegyire ismerem az életét: tudom, hogy ki mikor házasodott, mikor szült, milyen örömeik és gondjaik vannak az életben… Nem csak az eladójuk, hanem szinte már a pszichológusuk is vagyok, ők pedig az enyémek. Hihetetlenül élvezem a dolgot.” – áradozott mosolyogva. – „A Vatera üzletileg és emberileg is nagyon sokat adott nekem. Rengeteg értékes és fontos embert köszönhetek az oldalnak, az egyik legjobb barátnőmet is itt ismertem meg.”

Munka vagy hobbi?

„Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis nekem a hobbim a munkám, és a munkám a hobbim. Egyáltalán nem tudom különválasztani a két dolgot, és nem is szeretném, mert minden percét élvezem a dolognak, és ez a lényeg. Jó érzés, hogy már olyan rutinom van, hogy ha meglátok valakit, pontosan tudom, hogy milyen ruha állna jól rajta. Imádom, hogy rengeteg nőnek segíthetek ápolni a külsejét és a lelkét, cserébe pedig rengeteg szeretetet kapok tőlük.” – fogalmazta meg Melinda, hogy miért is szereti annyira az eladói létet.

Szülés előtt egy gyors e-mail

„Iszonyatos maximalizmussal kezelem a vaterás dolgaimat, szeretnék a lehető legjobban teljesíteni. Az egyik legmeghatározóbb vaterás élményem is ehhez a tökéletességre való törekvéshez köthető. A második kislányommal, Lilivel voltam várandós, és hamarabb jött a baba a kiírt időpontnál. Hajnali 2-kor folyt el a magzatvizem. Az első dolgom az volt, hogy leültem a gép elé bocsánatkérő e-mailt írni minden egyes aktuális vevőmnek, amiért három napra el fogok tűnni, hiszen nem tudtam, hogy lesz-e wifi a kórházban. Teljesen be voltam pánikolva, hogy mit fognak szólni, amiért nem tájékoztattam őket előre, hogy szülni fogok. Mielőtt elindultam volna a kórházba, még gyorsan becsomagoltam és megcímeztem néhány csomagot, sőt, még vajúdás közben is a telefonjaimat intéztem. Természetesen mindenki azt reagálta, hogy nem vagyok normális.” – nevetett Melinda. – „Nagyon aranyosak voltak, rengeteg gratuláló levelet kaptam, és sokan kérték, hogy küldjek a babáról képet. Szívmelengető érzés volt, hogy olyan emberek is, akiket csak virtuálisan ismertem, ennyire törődtek velem. Lili egyébként végül megkapta második névnek a felhasználónevem első részét, a Pannát.”

A Vatera, mint második otthon

„Akármilyen nyálasan is hangzik, nekem a Vatera a második otthonom. Az elmúlt 10 évben reggeltől estig minden egyes nap itt voltam. Ehhez igazítottam az összes nyaralásomat, a hétköznapjaimat, mindent.” – osztotta meg velünk Melinda az érzéseit, amitől teljesen ellágyultunk. – „Végül, de nem utolsó sorban azt is szeretném megemlíteni, hogy nagyon sokat köszönhetek az ügyfélszolgálatnak, akik remek munkát végeznek. Velem mindig hihetetlenül kedvesek és segítőkészek voltak, sosem kaptam tőlük sablon választ, úgyhogy maximálisan meg vagyok velük elégedve.”

Ha gyönyörűen elegáns ruhát keresel megfizethető áron, mindenképp böngészd át panni-m kínálatát! Készítsd a helyet a gardróbodban, ugyanis biztosan nem fogsz tudni ellenállni a sok csodás darabnak…

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, PEP

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.