A hét kereskedője: mmyna70

blog_tv_0314_manuela

7 év alatt 38.789 adásvétel, és még mindig 100%-os pozitív értékelés. Egy cseppet sem egyszerű eljutni idáig, de lehetséges. Szilágyi Manuella, alias mmyna70 kőkemény munkával, türelemmel és töretlen lelkesedéssel érte el ezt a bámulatos eredményt.

A kezdő löket: egy régi ismerős ajánlása

„Egy régi kedves ismerősöm hozta meg a kedvemet a vaterázáshoz, még akkoriban, amikor épp GYES-en voltam a kisebbik fiammal. Ő már régóta értékesített az oldalon, és mondta, hogy itt nagyon jól pörög az üzlet. Felkeltette a kíváncsiságomat, ugyanis előtte is a kereskedelemben dolgoztam, és szívesen tevékenykedtem volna ismét ezen a területen. Bekerültem hát a Vatera eladói véráramába, és annyira megtetszett a dolog, hogy itt ragadtam. A párom is támogatott a dologban, s azóta is rengeteget segít az eladásban.” – mesélte el Manuella dióhéjban vaterás pályafutásának kezdetét.

Inspiráló kihívások

A kezdeti kíváncsiságból végül fantasztikus karrier lett. Mostanáig 3935 felhasználó jelölte kedvenc eladójának Manuellát, s ez a szám egyre csak nő. Megkérdeztük, hogy mi vezette el őt eddig a pontig. „Azt hiszem, két dolog volt, ami itt marasztalt. Az első a kereskedői vénám és a maximalizmus, ami mindig is jellemző volt rám. Egyszerűen képtelen vagyok úgy csinálni bármit is, hogy nem adom bele a teljes szívemet. Amikor elkezdtem vaterázni, még kezdetleges formában volt az online kereskedelem, így nagy kihívás volt kitapasztalni a működését. Engem viszont nem rémítenek meg a kihívások, sőt: mindig is hatalmas örömet nyújtott számomra, ha sikerült áthidalnom egy-egy akadályt.” – vallotta be Manuella mosolyogva. – „A másik dolog pedig, ami miatt hűséges maradtam az oldalhoz, az a remek felülete és a páratlan biztonság, amit az eladóknak és vevőknek egyaránt nyújt. Szuper dolog, hogy a Vaterán nem kell a vásárlóknak azon aggódniuk, hogy megkapják-e a terméket, amelyért egy kvázi idegennek elutalnak X összeget, hiszen adásvétel előtt meg tudják tekinteni, hogy a korábbi vevők hogyan értékelték az adott felhasználót. Emellett itt általában maguk a vásárlók is megbízhatóak és komoly szándékúak, így a kereskedőknek is kevesebb gondjuk akad. Szerintem egyik másik online kereskedői oldalnak sincs ilyen megbízható rendszere, mint a Vaterának.”

A ruhaeladás nehézségei

Manuella ruhaeladással foglalkozik, mi pedig nagyon kíváncsiak voltunk, hogy vajon hogyan sikerült megőriznie a hosszú évek alatt 100%-os pozitív értékelését ezen az igen kényes területen. „A bevált recept egyértelműen a vevőközpontú hozzáállás. Ha valamelyik vásárlóm nem elégedett a rendelt ruhával, szó nélkül visszaküldheti, és visszautalom a pénzét. Az online ruhaeladásban az a legnehezebb, hogy sokan nem olvassák el a ruha precíz paramétereit. Mindig feltüntetem a terméklapon az összes fontos információt (pontos méret centiméterben megadva, anyag, stb.), ugyanis már nem létezik olyan méretezés, ami a világon mindenütt egységes, s ez nagy bonyodalmakat tud okozni – én ezeket igyekszem kivédeni a precíz leírással. Különböző üzletekben teljesen mást jelent az „S-M-L-XL” skála, ezért mindig figyelmesen el kell olvasni a terméklapot, ahol megtekinthetőek a pontos adatok. Ezúton is szeretnék mindenkit arra buzdítani, hogy ha ruhát vásárol, akkor semmiképp ne elégedjen meg a fejlécben lévő leírással.”

Baráti kapcsolatok

Manuella számtalan mély, őszinte kapcsolatra tett szert a Vaterán keresztül, s éppen emiatt élvezi a kereskedői létet. „Rengeteg régi vevőm van, sokan a kezdetek óta vásárolnak nálam, s ez nagyon boldoggá tesz. Nem a pénz miatt, hanem azért, mert ez azt jelenti, hogy valamit jól csinálok. Egy eladó szerintem nem akkor lesz jó kereskedő, ha mindenáron maximalizálja az eladását, hanem akkor, ha érezteti a vásárlóival, hogy fontosak a számára. A személyes kontaktus (még ha online felületen is történik) varázsolja az eladást igazivá és élővé. Éppen ezért nagyon élvezem a vásárlóimmal megszervezett találkozókat. Szolnoki vagyok, de minden héten pénteken van lehetőség átvenni tőlem Budapesten a rendeléseket. Olyankor mindig beállunk egy kis körbe a vevőimmel, és a csomagok kiosztása után sokszor órákig beszélgetünk, mint ha ezer éve barátnők lennénk. Ami azt illeti, valóban rengeteg barátság szövődött köztünk az évek alatt.”

Az új vaterás generáció felnevelése

„A nagyobbik fiam is látja rajtam, hogy mennyire élvezem ezt az életformát, s már kérte is tőlem, hogy majd az ő vaterás karrierjét is segítsek elindítani. Természetesen örömmel fogom megtanítani neki a kereskedés minden csínját-bínját.” – mesélte búcsúzóul Manuella, széles mosollyal az arcán.

Tekintsd meg Te is mmyna70 kihagyhatatlan ajánlatait, és válogass a tengernyi csinos ruha közül!

Jövő héten ismét találkozunk!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, PEP

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.