TOP10 keresőszó februárban a TeszVeszen

top_februar_tv

Februárban a farsangi szezon közepén természetesen a jelmezeket kerestétek legtöbben a TeszVeszen, de a legkisebbek sem maradtak teszveszen beszerzett holmik nélkül, hiszen a babakocsik és a babaruhák iránt is nagy volt az érdeklődés. Lássuk, mik voltak a legkeresettebb kulcsszavak és márkák, illetve a legkedveltebb kategóriák februárban a TeszVeszen! Márkák és keresőszavak szerint is megmutatjuk, mik voltak népszerűek az elmúlt hetekben, a kategóriákat pedig a látogatásszám és a licitek száma alapján is rangsoroltuk!

Top 10 keresés a Teszvesz oldalán – 2016. február

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
Adidas jelmez
Next babakocsi
H&M Hello Kitty termékek
Nike rattan
Ikea jégvarázs
Desigual gumicsizma
Converse franciaágy
My77 ketrec
Tupperware bioptron lámpa
Zara láncfűrész

 

Top 10 kategória a Teszvesz oldalán – 2016. február

TOP 10 leglátogatottabb alkategória TOP 10 legtöbbet licitált alkategória
Női ruházat Női ruházat
Gyerek, kamasz ruházat Gyerek, kamasz ruházat
Babajáték Babaruha
Bútor Lakástextil, rövidáru, méteráru
Babaruha Gyerek, kamasz cipő
Férfi ruházat Női cipő
Szépségápolás, drogéria Bútor
Női cipő Férfi ruházat
Gyerek, kamasz cipő Szépségápolás, drogéria
Személygépkocsi – Alkatrész, felszerelés Kreatív hobbi

 

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a legnépszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban, kategóriákba töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TOP keresőszavak

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.