A hét kereskedője: guramibatta

blog_tv_0125_guramibatta

Múlt héten megismerkedhettetek ifj. Sandi Józseffel, aki irigylésre méltó talpraesettséggel vezeti vállalkozását. Nos, Józsefnek volt kitől örökölnie kereskedői tehetségét: édesapja, Sandi József szintén régiségek eladásával keresi a kenyerét, méghozzá nem is akármilyen sikerrel.

Pozitív visszajelzések tömkelege

„Nagyon szép árut kaptam, gondosan becsomagolva és gyorsan. Köszönöm szépen!”

„Megbízható partner, mindenkinek ajánlom!”

„Az eladó korrekt, pontos. A termék kifogástalan, gyönyörű darab, ahogy a hirdetésben is szerepelt. Köszönöm!”

Ha valaki ellátogat Sandi József, alias „guramibatta” felhasználói oldalára, megszámlálhatatlan elégedett vásárlói véleménnyel találja szemben magát. József immár 6388 adásvételt bonyolított le a Vatera piacterén, s értékelése fiához hasonlóan közel 100%-os. Alig vártuk, hogy végre megismerhessük az embert, akinek a felhasználóneve garancia a minőségre.

Hobbiból vállalkozás

„Régebben érméket gyűjtöttem, s ha valamiből esetleg több példányom volt, akkor a számomra felesleges darabokat feltöltöttem a Vaterára, s az eladáskor szerzett összegből újabb érméket vásároltam.” – mesélt József csillogó szemekkel szárnyaló kereskedői karrierjének kezdetéről. – „Mindig mindenen sikerült rövid időn belül túladnom, így hamar rájöttem, hogy hatalmas lehetőség van a Vatera piacterében. Elhatároztam, hogy komolyabb szinten is belevágok a dologba.”

Az aukciók pörögnek a legjobban

József úgy döntött, hogy nem fix áras termékekkel, hanem 1 Ft-ról induló aukciókkal fogja felvirágoztatni vállalkozását, ugyanis szerinte licitálásokkal lehet leginkább bevonzani a vásárlókat. „Úgy vélem, hogy az aukció a legkedvezőbb eladási módszer, ugyanis az emberek rettentően szeretnek játszani.” – állapította meg. Az elmélete bevált: az elmúlt négy évben számtalan megrendelőjének nyerte el a bizalmát, akik hűséges, visszatérő vásárlói lettek. „Noha mindig jönnek új vásárlók is, a vevőim nagy részét már a törzsvásárlóim teszik ki. Igyekszem meghálálni a lojalitásukat, és az ő igényeiknek és kívánságaiknak megfelelő árut beszerezni. A feleségem is hatalmas segítséget nyújt ebben, ugyanis rengeteget figyeli a piacot, hogy mi az, ami éppen keresettebb, s érdemes beszereznem.”

Bevált recept: őszinteség

Vajon hogyan érte el József ezt a hatalmas népszerűséget? Az aukciók indítása jó módja lehet egy kereskedelmi vállalkozás felfuttatásának, azonban önmagában nem elegendő. József úgy véli, hogy az internetes aukciók során az őszinteség a legfontosabb. „Mindig hiteles leírást és fényképeket töltök fel az árucikkekről. Ha valamin esetleg van sérülés, akkor azt kiemelem a hirdetésben, hogy véletlenül se érje a vásárlót meglepetésként, amitől később rossz szájízzel gondolhat vissza az üzletünkre.” – avatott be minket a kulisszatitkokba. – „Fontos még az is, hogy a termék címében minél több kulcsszó fel legyen tüntetve, hiszen ez megkönnyíti a keresést a vevők számára.”

Miért pont a Vatera?

Fontos számunkra felhasználóink visszajelzése, ezért búcsúzóul Józseftől is megkérdeztük, hogy miért pont minket választott vállalkozásához. „Véleményem szerint jelenleg a Vatera a legnagyobb piactér, itt látják a legtöbben a termékeimet. Más hirdetési felületet nem is használok. Illetve néha vásározom is, havi fix egy alkalommal Dunaföldváron, és van egy díszállat kereskedésem, amelynek a kínálatába szépen lassan bekerültek a régiségtárgyak is.” – mesélte nevetve jó kedélyű kereskedőnk.

József jelenleg minden kedden indít aukciós termékeket, és személyes átvételre is van nála lehetőség: minden héten pénteken szállít árut Budapestre.

Jövő héten ismét jelentkezünk, addig is kukkantsatok be hozzá, és csapjatok le gyönyörű termékeire!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, PEP

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.