A hét kereskedője: sandiantik

blog_tv_0118

Több mint 21.000 adásvétel, közel 100%-os pozitív értékelés, és megszámlálhatatlan törzsvevő. Bizony, ifj. Sandi József vérprofi vaterás.

A tehetséges régiségkereskedő 2012. február óta tagja közösségünknek, így régóta nyomon követhettük teljesítményét, miközben csak ámultunk és bámultunk. Izgatottan vártuk a találkozót, hogy személyesen is megoszthassa velünk vállalkozásának sikertörténetét.

Az a bizonyos versenyszellem…

„A könyvelőm először fogta a fejét, amikor közöltem vele, hogy mivel szeretnék foglalkozni.” – mesélte nevetve József, akit azonban semmilyen intő szó nem tántoríthatott el álmának megvalósításától. Bátor volt, és belevágott a kezdetben kockázatos tevékenységbe. Megérezte, hogy mekkora potenciál van az emberek versenyszellemében, így egyre több 1 Ft-os aukciót kezdett el feltölteni az oldalra, ami szépen felpörgette a vállalkozását. „Mindenkit izgalomba hoz a lehetőség, hogy az értékénél jóval alacsonyabb áron kaparinthat meg valamit, s a játékos lelkületű emberek általában a végeredménytől függetlenül is élvezik a licitálást.” – vonta le a következtetéseit arra vonatkozóan, hogy miért olyan népszerűek a licitálós termékek.

Három héten belül minden gazdára talál

József az 1 Ft-os aukcióival egyre több törzsvevőre tett szert. 6 év kemény munka elteltével most ott tart, hogy nincs olyan áru, amit maximum három héten belül ne tudna eladni. Felesége segítségével hétfőnként, szerdánként és csütörtökönként is indít aukciókat (hetente körülbelül 200 db-ot), s elbeszélése szerint szinte azonnal akad mindig mindenre jelentkező. „A Vaterában az a legjobb, hogy itt pörög a leggyorsabban az áru.” – foglalta össze véleményét arra a kérdésünkre válaszolva, hogy miért a mi oldalunkon folytatja a tevékenységét.

Fő a változatosság és a jó minőség

Elárulta azt is, hogy próbál minél változatosabb árukat beszerezni, hiszen így a vásárlói közössége is bővül, színesedik. József úgy véli, hogy minél nagyobb a látogatottsága, és minél inkább szaporodnak a pozitív értékelések, annál könnyebben vonzza be az új vevőket. Emellett természetesen az áruk jó minősége, és a szakszerű, valósághű leírás is nélkülözhetetlen, hiszen élőben úgyis kiderül minden turpisság, és a vevők elégedettsége a legfontosabb. A legtöbb vásárlója a fővárosban lakik, így minden pénteken szállít fel árut Budapestre, hogy személyesen adhassa át a rendeléseket.

„Eladó egy bűn ronda asztal!”

A végtelenül kedves kereskedőnek a humora is a helyén van: búcsúzóul elmesélte, hogy egyszer „Eladó egy bűn ronda asztal!” felhívással töltött fel terméket a Vaterára, hogy letesztelje a reakciókat. Döbbenten konstatálta a licitáradatot, ami a termékre érkezett. Néhanapján azóta is szokott vicces hangvételű hirdetéseket feltölteni, a maga és mások szórakoztatására.

Tartsatok velünk jövő héten is, amikor egy újabb sikeres kereskedőnket ismerhetitek meg!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, PEP

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.