Így dobd fel a lakásod

Unod már a lakásod mostani hangulatát, de nem szeretnéd az egészet átalakítani? Néhány ügyes fogás, pár újszerű bútor, vagy kiegészítő is képes csodát művelni.

Tippek:

Az ablakokba válassz könnyű, vidám mintájú, színes függönyöket. Amelyik áttetsző anyagból készül, szabad utat enged a napsugaraknak.

Egy kényelmes, trendi ülőpárna szinte újjá varázsolja a leghétköznapibb széket is.

Egy tárolódoboznak mindig hasznát veheted, akár fából, akár papírból van. Ha a te lakásodban is rengeteg olyan dolog van, aminek nem igazán találod a helyét, tedd bele azokat színes, mintás dobozokban.

Csináld magad! Vegyél egy más által már nem használt bútordarabot, és varázsold újjá! Arra figyeljünk, hogy a fa részeket mindenképp csiszoljuk le újrafestés előtt, jó kézügyességgel vagy sablonnal pedig a szekrényre is egyedi mintákat készíthetünk.

Ha nincs otthon olyan bútorod, amin kísérleteznél, nézz szét a Vaterán, ahol rengeteg ajánlat közül válogathatsz!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.